- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.381
Hepsii tamm da utu hiccccc tarzim dillllRabbim gonlunuxe gore vrsin uzulmeyinn kafaniza takmayin dogumu insaAllah kolayca olup bitecekk
selamlaarrrr
Doktordaydim guatr ma baktirdim. ..carsamba sonuclarim alicam. Bana dua edin. ..eger sonuclarim temiz cikarsa bebis yapicam
Nasıl olsun mide yanması ile başım dertteBurdayim hacii naber yaa
Bak nap biliyon mu yazı bekle yazın son zamanlarında hamile kal . Vakıt çok hızlı geçiyor öyleDoktordaydim guatr ma baktirdim. ..carsamba sonuclarim alicam. Bana dua edin. ..eger sonuclarim temiz cikarsa bebis yapicamcimcimem bir canim diyor ki korun baharda hamile Kal sonra da diyorum simdi hamile kalayim ...insaAllah sonuclarim temiz cikar
cimcimegfb bebisle aran nasilll :))))
Aminn cnm insaAllah. ..Nasıl olsun mide yanması ile başım dertte
Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldıkızcenin gelmesine
Bak nap biliyon mu yazı bekle yazın son zamanlarında hamile kal . Vakıt çok hızlı geçiyor öyle
İnş temiz çıkar canım . Dualarım seninle0
İyi yavrum tekmeler başladı bugün itibariyle
Aminn cnm insaAllah. ..
Ohhh bol bol tekmeli aylar olsunnnn canim benimmmmm
Nasıl olsun mide yanması ile başım dertte
Senin nasıl gidine kadar kaldıkızcenin gelmesine
Bak nap biliyon mu yazı bekle yazın son zamanlarında hamile kal . Vakıt çok hızlı geçiyor öyle
İnş temiz çıkar canım . Dualarım seninle0
İyi yavrum tekmeler başladı bugün itibariyle
ayy mide yanmasi deme bana @ 23gun kaldi eger normal olacaksa sezeryansa daha erken tabii cuma belli olcak ins :)
Kız 23 günün kalmış hala mı belli değil , devlete mi özele mi gidiyon.
Benim mart sonuna canım . Kızım gelecek inş . Bende nasıl olayım ıyıyım dıyelim iyi olalım , nude yanmalarım harici güzel gidio
Daha tam belli değil 2. İsmi mina olacak . İlk ismini baba koyacak . Buyk ıhtımal oda zeynep olurÖzele gidiyorum canim bu cuma cati muyanesi olcak . Hadi hayirlisi ismi ne olcak bebisin :)
Daha tam belli değil 2. İsmi mina olacak . İlk ismini baba koyacak . Buyk ıhtımal oda zeynep olur
hayirlisi ins sag salim gelsinler bakalim :*
Ne guzel isim Mina ^_^ Saglikla gelsin insallah Mina bebek kuzum. ❤❤Daha tam belli değil 2. İsmi mina olacak . İlk ismini baba koyacak . Buyk ıhtımal oda zeynep olur
Ne guzel isim Mina ^_^ Saglikla gelsin insallah Mina bebek kuzum. ❤❤