- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.441
Rabbim yar ve yardimcin olsun rosem. Sık sık gel sen burays . Kafan dağılır biraz
Ayyy coookk sevindim canim hepinizzin Adina bebislere kardes geliyor ha masLlah hayirlisiyla dogsunlar insallah cnm bnm sorma cok yalniz hissediyorum kendimi hep agliyorum hid arkadasi yok bir sey yok cok yalniz hissediyorum kendimi cok zor durumdayim destege ihtiyacim var kizlar
Seninde sinavin buymus canim . Esin simdi nasilKendi kendimi diyorum neden hic Yolunda gitmiyor hc birsey dive yiyorum kendimi cok yoruldm artk
Inan ki cimcimecm Eveli gun bir ekmek almaya prm yoktu ev sahibi sIkIyor bir yndn cok yoruldm artk ne yapacagmi sasirdm
Esinin ailesi vs yardimci olmuyor mu rosem .
Yok cnm olmuyorlar bazisi konusmuyor bile insan dustumu Hepsi vuruyor zaten ... kaldik bir basimiza cikmaza girdik iyice nasil cikariz bilmiyorum .iyi sukur esim okul servici soforu ben fabrikada calisiyorum kit kana at I dare iste
Dualarim seninle canım . Ins kisa surede hersey yoluna girer.Insallah duzelecek de bakalim ne zmn
Dualarim seninle canım . Ins kisa surede hersey yoluna girer.
Dusenin dostu olmaz diye boşuna dememislerdua et ins rabbim herseyi zamanla yoluna koyar
Hos geldin cnmmm iiyii aksamlarrBen geldiiicimcimem harbimm melekimmm huhuu
Yeni kisceler sizlerlede tanışalım
Hos geldin cnmmm iiyii aksamlarr
Hoşbuldum canım teşekkür ederim naberrrr
Yukarida yazdm cnm cikmam lazm kib byyyHer daimhayırdır sıkıntın mı var
Sagol cnm Dualarina cok ihtiyacm var cnm... maleseff cnm malesef benden uzak olsunlar
Ben geldiiicimcimem harbimm melekimmm huhuu
Yeni kisceler sizlerlede tanışalım
Cok sukur dostum. Bücurle ugrasiom. Bi yaramaz bi yaramazki sorma. Masallh sende buyutmussun gobusini. Cok az kalmis dogumuna... offf gozum korkuo simdide hamile birini gorunce.. hayat ne tuhaf dimi cimcimem :)))Kiz tugba sen ismini degistinde niye bize haber vermen . Oyle kafa yorduk kim bu kim bu diye
Hamza bebek nasil buyudumu
Shirine-alish kiz Zeyneb im kac zamandir aklimdasjn bir turlu yazamadim . Nasilsin canim . Bebesimiz nasil