Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet evet habibtemm borcamın üzerini örtecek o kadar:)))

Habibtem sen benim pudingli kurabiyemi denedinmi??Dün dünürüme yaptım götürdüm bayıldı enfes bişey bu dedi bak onuda şiddetle tavsiye ediyorum:))

Bende tarif çooook istediğinizi yazarım siz isteyin yeterki :KK54:

pudingli kurabiye mii :KK53::KK53::KK53: anacım ne tarifler var sizdede maşşallhh maşşşaahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK56::KK56::KK56::KK56:

sağlığınız için aluminyum folyoyu yiyecek pişirirken kullanmayan bu tip şeyler içindeki organik katkılar yanar ve yiyeceğinize geçer ve yediğinizde vücudunuza girer haliliyle sağlık açısından bir tehlikelidir dikkat edin yani kuzucuklar aman:KK42::KK42:

saol cnım beniğm gibi bilmeyen hanımlar iiçin çok yararlı bir bİlgi oldu yoksa ben başdan balıkları folya ile sarcaktımmm :KK52::KK52::KK52::KK52: neseki yasakım benim amacımı anlamıştaa düzeltti benii :KK54::KK54::KK54::KK54::KK56::KK56::KK56::KK56:

çilekli kurabiye

100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un

tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn:KK54:

pudingide mi malzemelerin içine koyuyozz canımmm :KK53::KK53::KK53::KK53:

ayynen tatlımmmm bende acıgım her turlu tarıflere ayrıca tarıflerde verebılrımmm haamarat birisiyim :KK52::KK52: öhöhö kendımı övmüş gibi olmayayımdaaa :KK52: şaka biyanada fıstıgım herzaman bende burdayım yardım ederım yardım ısterım nasıl olsa burda biz bir aile sayılırız :KK53:

veeerr edaamm verrr bende tam tersi hiç hamarat değilim pek bilmem ama buradan sizlere baka baka hamaratlaşcamm inş... :KK56::KK56::KK56::KK56::KK6::KK6::KK6::KK6:

günnayydınnn canlarımmm geldimm o güzel tariflerini okudumm gene gelcemm siz gelinde helee :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK55::KK55::KK55::KK55:

kızlar günaydın hepinizee:KK16:
artık vallahi hızınıza yetişemiyorummm:KK6:
cumadan sonra giremedim neler olmuş, neler konuşulmuş böyleee, tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm:KK16:

ne olmus topiqe ya okuyamadım :KK43: pazartesim kızlar kım var ?

şenlenmiş bizim topik, bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza, okuyacak daha çok şey olacak sanırsam bundan sonra:KK34:

AŞK OLSUN BIZIM KIZLAR :KK43: 2 GÜN GİRMEDİM HİÇ MERAK ETMEMİŞİNİZ BENİ KARABİBERİMİZ ÖLDÜ MÜ KALDI MI DİYE :KK43:

YASAKHAYALIM SENIN KAYINNAYIM BEN :KK70: ARKADAMSAN ATIP DURMA DÖVERIM VALLA :)

BU SİLKELEMEMIDIR NEDIR ANLAMADIM ONU BIR ACIKLAYIN NET OLARAK :p

BUGUN SABAH UYANDIĞIMDA FENA İÇ BULANTISI YAŞADIM BEN YA BEBİŞİM GELİYOR MUKI YAHU :d

HEPİNİZİ COK ÖZLEDIM :KK43:

inşallah o bulantı bebişinin anneciğine günaydın mesajıdırrrr:KK52:
bende hepinizi özledim vallahi, giremediğim zamanlar da da aklım hep burda ama napim, telimde internet yokkki:KK14:

beni de pek merak eden olmamış sanki, ben yumurt yumurt yumurtluyorum, inşallah Allahın izniyle sağlıkla hayırla bu ay olur...
bi de hastalığımı atlatmaya çalışıyroum..

AŞK OLSUN BIZIM KIZLAR :KK43: 2 GÜN GİRMEDİM HİÇ MERAK ETMEMİŞİNİZ BENİ KARABİBERİMİZ ÖLDÜ MÜ KALDI MI DİYE :KK43:

YASAKHAYALIM SENIN KAYINNAYIM BEN :KK70: ARKADAMSAN ATIP DURMA DÖVERIM VALLA :)

BU SİLKELEMEMIDIR NEDIR ANLAMADIM ONU BIR ACIKLAYIN NET OLARAK :p

BUGUN SABAH UYANDIĞIMDA FENA İÇ BULANTISI YAŞADIM BEN YA BEBİŞİM GELİYOR MUKI YAHU :d

HEPİNİZİ COK ÖZLEDIM :KK43:

tatlibiberimm canim nenim valla hep aklimdasin ama hani son mesajinda yeni evin tadilati var dedin ya demekki tatlibiberim gelemiyoev isiyle ugrasiyorlardir diye icim rahatti..:KK19::KK19:yoksa böyle bi mesajin olmasaydi durmadan tatlibiberim nerde acep diye yazardim.bak unutsaydim bu mesajinida unuturdumm.öyle sey olurmu kuzucukk..:KK16::KK16::KK16::KK16: ben mesala simdi nikiyyimide düsünüyorumm..esi tahlil ne verecekti...:44:

mesala canommda yok iki gündür hep aklimdasinizzz:KK6:ne kaynanammisinn:18::18:yok sen o degilsinn o cadi cünkü :KK53:sen tatlibibersinn:KK9::KK9:kacinci günün tatlibiberim reglininn:KK53:

tatliebbii hosgeldinn kuzucukkk aramizaa:KK9::KK9::KK9:nasilsin canimm:KK16::KK16::KK16:her zaman bekliriz artikkk unutma bizi:KK52:

unutmam arkadasım sagol hosbuluk....ben ıyı sayılırım...yaklasık 7 aydır bebek olur umuduyla beklıyoruz ..henüz doktora gıtmedık..ben bı gıdım dıyorum..ıste ıkılem arasındayım gıdımmı gıtmımmı dıye..ıste öyle...sen nasılsın cnaım

unutmam arkadasım sagol hosbuluk....ben ıyı sayılırım...yaklasık 7 aydır bebek olur umuduyla beklıyoruz ..henüz doktora gıtmedık..ben bı gıdım dıyorum..ıste ıkılem arasındayım gıdımmı gıtmımmı dıye..ıste öyle...sen nasılsın cnaım

saol canim benim bende iyiyimmm :KK16::KK16::KK16:tatlilebbimm aslinda doktorlar bi yil deneyin diyolar ama bunu beklemeye mecbur degilsiniz..git doktora bi yil oldu de iyice tüm tahlillerinizi hem sana hem esine yaptir .en azindna icin rahat ederrr..:KK19:

X