- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.721
kizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
Çok sukur canim nasıl doğum yaptın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
Napim herkes sadece bi kelime bişey yazmis bende ole yaptım trip atmak icinNeye seviniyok
Hayırlı olsun esmerim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yawrunu ins .yaw cinsiyeti neydi yeni sormak aklıma geldi adını ne koydunuzkizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
cinsiyeti kiz adini elif koydukHayırlı olsun esmerim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yawrunu ins .yaw cinsiyeti neydi yeni sormak aklıma geldi adını ne koydunuz
suni sanciyla normal dogum yaptmmÇok sukur canim nasıl doğum yaptın ?
Delidir ne yapsa yeridirNeye seviniyok
Esmerim yasi omru uzun saglikli hayirli olsun inskizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
Elif ismini cok severim adina layik olur inscinsiyeti kiz adini elif koyduk
Yasakimm noruyonuzNapim herkes sadece bi kelime bişey yazmis bende ole yaptım trip atmak icin
insallah canmm sagolElif ismini cok severim adina layik olur ins
bizimkide elifsu ama ben suyunu pek sevemedim o yuzden sadece elif i kullanırım elifsu olmasını babası istediAyy benm kızımın adıda elif defne olcak inşallah :) adıyla yaşasınn Esmerim
ayyyyyyyy sarmaaaaaaaHAbibte mmmmmmmmmmmm
SelaammmmSelammmmm
Aa habibtemmm yeni gördüm datlum ben bunuu hoş buldumm iyiyim sen nasılsın?? Evet vuruyo minik canavarimmEnHarbiKiz arbimmmmmm.hosgeldin nasilsinmm nerelereesin oyleee bebisin nasilllll vuruyor mu tekmeleri
Hani hamileydinnn,kandirdin beniiiAman ya adet olacam heral