- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.761
cimcimegfb bugun bebişimin hareketlerini usg den gorduk ilkkez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcimegfb bugun bebişimin hareketlerini usg den gorduk ilkkez
yok bi sonraki kontrole inşllh teyzesi içim içime sığmıoOy masallah♡ cinsiyetle ilgili birsey dedi mi dr
yok bi sonraki kontrole inşllh teyzesi içim içime sığmıo
İnşallah canım.. Evine tasindin miEe normal bayadir istiyordun . Ins sagliklada kucağına alirsin
İnşallah canım.. Evine tasindin mi
Hadi bakalım gözün aydın . ama bu kış ortası zor olmustrTaşındım canim . Şimdi yerleşiyoruz .
Hadi bakalım gözün aydın . ama bu kış ortası zor olmustr
E iyi çok sukurÇok zorlanmadim eskisi gbi ya . E
tadilat yapıldı canim baştan aşağıya .Baktım çok güzel olmuş. Bu yeni ev mi gyoksa tadilat mi yptin
Çok guzel olmuş canım. Sağlıkla mutlulukla otrun.tadilat yapıldı canim baştan aşağıya .
Çok guzel olmuş canım. Sağlıkla mutlulukla otrun.
DahaBelli olmuyor ki canım ben adetimden bir gün önce eve gebelik testi yapmıştım ve çıkmıştı. Senin kaç gün geçti?
gecmedi daha 12 gün var canım merakımdan duramıorummBelli olmuyor ki canım ben adetimden bir gün önce eve gebelik testi yapmıştım ve çıkmıştı. Senin kaç gün geçti?
12 gün çok var daha canım, istersen biraz daha bekle yani ben beklemiştim daha kesin sonuç almak için. Haklısın insanın içine sığmaz böyle durumlarda.Daha
gecmedi daha 12 gün var canım merakımdan duramıorumm
EE bize yok mu mutfak resmi :) bir çok meraklıyım çokMutfak bitti bak resmini koydum
Güzel anne nasılsın, bebiş nasıl :)Çok guzel olmuş canım. Sağlıkla mutlulukla otrun.
iyiyim şukur tubamm.sen nasısınnGüzel anne nasılsın, bebiş nasıl :)
Allah daha iyi etsin kuzummm Çok şükür bende iyiyim canım benim, akılsız basımın cezasını çekiyorum, dün kendimi çok yordum, dünden beri bel ve ayak ağrısı çekiyorumiyiyim şukur tubamm.sen nasısınn