- 29 Ocak 2015
- 6.819
- 127.165
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.681
Canım benim ya çok çok haklısın, hadi öpeyim de barışalımŞükürHamza DOĞsA HABERİMİZ olmuycak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ya çok çok haklısın, hadi öpeyim de barışalımŞükürHamza DOĞsA HABERİMİZ olmuycak
Hamza kuzunun hatrina afettimCanım benim ya çok çok haklısın, hadi öpeyim de barışalım
Belki senin nickin den taniyamadiÇok.değil.ama taniyordum:/
Anam anam Rıza Hamzam da olmasa kimse benimle konuşmayacakHamza kuzunun hatrina afettim
İcranim görmedim geldiginiıy gecelehuuu kimse yok muu
Buradayım buradayım bende buradayım Hicranımmhuuu kimse yok muu
İnş lolita
Aaa yasakimm tuhh gorusemedikİcranim görmedim geldiginiıy gecele
Hamzamin guzel annesi tubisimmm noruyon kissBuradayım buradayım bende buradayım Hicranımm
gııttım sekerım doktora rahım fılmı ıstedı cok korkuyom (
Canım Hicranımm hamd olsun iyiyim sen nasılsın :) Hamza maşallah çok hareketli hiç uyutmuyor beni, çok fena tekmeliyorHamzamin guzel annesi tubisimmm noruyon kiss
Lolitacik korkma kis .bayiltilacan zaten sevin bike çok hamile kalan var ins vesile olur sanadagııttım sekerım doktora rahım fılmı ıstedı cok korkuyom (
Masallah tubam vala karinda kudursun boşver .sen karinda sessiz durandan korkma.benim oglan 9 ay boyunca yatti yer bile değiştirmedi. Allam hep korkardim öldümu diye tekme nedir bilmem çok nadir yavaşça gerinirdi ana dışarı Bi çıktı 3 buçuk aylıkken basladi kuduruy halen oturan bebek Nadi bilem ya ayakta durur hiç yurumez kısa mesafede bile kosar konsularla sorun yasiyoruz bırak ins dışarda uslu olur Hamza şimdi döksün kurtlariniCanım Hicranımm hamd olsun iyiyim sen nasılsın :) Hamza maşallah çok hareketli hiç uyutmuyor beni, çok fena tekmeliyor
Doru icranim hemen hamile kaldı film den sonraLolita bu bir baslangic diye dusun belki bu bi ardim yaklastiracak bebegine rahim.filminden hemen sonra hamike kalan cok.. Ornek beeen
Kesin işin vardıAaa yasakimm tuhh gorusemedik
Rabbim hayırlı zamandanasip etsin inşallahMerhaba bende 7 aydır bekliyorum hayırlısıyla bir an önce gelsin bebişlerimiz