- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.741
Hani hamileydinnn,kandirdin beniii
Hamileyim demedim adet olmazsam olabilir didim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani hamileydinnn,kandirdin beniii
Duygularimlan oynadinnHamileyim demedim adet olmazsam olabilir didim
Buyur harbimmm, güzel anne
Cancağızımmmm.. =)
Buyur harbimmm, güzel anne
Cancağızımmmm.. =)
Yemek yedik şiştik kızımla, sen nasılsın sarı şekerim?Naberr canlarimmm
Merhabaaamerhabalar kızlar
Tebrik ederim sag salim kucagina alirsin ins deger cok guzel.Slm kızlar ben bugün beta HCG testi yaptrdim 497.3 çıktı adetime 3 gün var bu değer normal mi
Tekmeler başladı ama hafif hafif habibtem henüz parcalamiyor Ayy maşallah sen 29. Haftaya girmissinnnEnHarbiKiz onemli degill tatlimmmm...buyusun o canavar tekmeler nasil hisseidyormusun..bizimki karnimi parcaladi resmen
Bizde iyiyiz şükür gün sayıyoruz oğluşumlaYemek yedik şiştik kızımla, sen nasılsın sarı şekerim?
Evet az kldi habibtemmmmm allah isteyen herkese nasip etsin...10 ocak yani haftayaaa turkiyedeyimmm artik hazirliklara basliycamTekmeler başladı ama hafif hafif habibtem henüz parcalamiyor Ayy maşallah sen 29. Haftaya girmissinnn
Aminn canimm inşallah. Anamm nasıl gelcen kız o yolu? Doktor izin veriyor mu?Evet az kldi habibtemmmmm allah isteyen herkese nasip etsin...10 ocak yani haftayaaa turkiyedeyimmm artik hazirliklara basliycam
Ucaklaa 3 4 saat canimmm raporla gelecemmmm isteee...kusmalar olmasaaa iyi olurdu..nazirem de kucuk bakalim nasil.gelecemmm.yardim.ediyorlar bebekli ve hamile bayanlaraaa ordaki yolcular bir insan evladi cikar sanirimAminn canimm inşallah. Anamm nasıl gelcen kız o yolu? Doktor izin veriyor mu?
Belli olmuyor ki canım ben adetimden bir gün önce eve gebelik testi yapmıştım ve çıkmıştı. Senin kaç gün geçti?Hamilelik kacinci.gunde ciksr