- 29 Ocak 2015
- 6.819
- 127.165
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.701
Tek temennim bu zaten canım benim, diyorum inşallah dışarı çıkınca çok sakin bir bebek ve çocuk olurMasallah tubam vala karinda kudursun boşver .sen karinda sessiz durandan korkma.benim oglan 9 ay boyunca yatti yer bile değiştirmedi.Allam hep korkardim öldümu diye tekme nedir bilmem çok nadir yavaşça gerinirdi ana dışarı Bi çıktı 3 buçuk aylıkken basladi kuduruy halen oturan bebek Nadi bilem ya ayakta durur hiç yurumez kısa mesafede bile kosar konsularla sorun yasiyoruz bırak ins dışarda uslu olur Hamza şimdi döksün kurtlarini
Lolitacik korkma kis .bayiltilacan zaten sevin bike çok hamile kalan var ins vesile olur sanada
Lolita bu bir baslangic diye dusun belki bu bi ardim yaklastiracak bebegine rahim.filminden hemen sonra hamike kalan cok.. Ornek beeen
aminnn inşallahhhhMerhabalarrr hamişlerr bizde haziran bebeğiyizz Allah isteyen herkess bu duyguyu yaşatsınn. Bizde bebişlerimizi sağ salim kucağmıza alalım inşallahh
Ana yaw her duyduğum bayiltiliyodu.neyseki kurtulmussun.şükür sorunda yokmuş.Heee bayiltilacan hee.hicte bayiltilmadim bugun cektirdim cnm.walahi omrumden omur gtti.israr ettim doktora gerek yok dedi kisa suruo dedi..
Cok sukur tupler acik ckti cnm coook sukur.ins vesile olur
Amin.Merhabalarrr hamişlerr bizde haziran bebeğiyizz Allah isteyen herkess bu duyguyu yaşatsınn. Bizde bebişlerimizi sağ salim kucağmıza alalım inşallahh
Ana yaw her duyduğum bayiltiliyodu.neyseki kurtulmussun.şükür sorunda yokmuş.
Selaaaam Selaaaam Selaaaam
ohh ohh
Oleyyyyy oleyyyyy
Yupiiii yupiiiiii
Yandan yandan