- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.661
Hayirdiiirrrrrrrriim kuzum napim.heycanlıyım sankım bırassssss
Hayirdiiirrrrrrrr
Ay inşallah canmm,Rabbim en kisa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahyarın hastaneye gıdıom yenı bı doktora :) inş vesılem olur ccnm dua et bana
Ay inşallah canmm,Rabbim en kisa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Aminn inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş koymasinamınnn kuzummm cumle ısteyen kullarına inş...
Aminn inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin
Ufak tefek pürüzler var ama inşallah hersey güzel olur. Bende ıyiyim şükür oglusumla yuvarlanip gidiyoruzamin canım canı gonulden AMİN hemde sen napıon bakalım nası gıdıo hamılelık?
Ufak tefek pürüzler var ama inşallah hersey güzel olur. Bende ıyiyim şükür oglusumla yuvarlanip gidiyoruz
Insallah canim,Allahtan tek dileğim buoğlusunu yerım senın kızzzzz.guzel olur ıns kafanı yorma
Bende 22.hafta da öğrenmiştim, hatta göstermiyor diye kız sanmıştım ama benim paşam fazlasıyla nazlı ve utangaç çıktı
_Verda_ hayırlı sabahlar canım benim, tatlı annecik :) 28. Haftamız bitti teyzesi nasipse martta doğum var. Bende de kız denildi depodan öyle değil canım benim, benim tosunum 22 haftaya kadar hiç göstermedi kendini, yani öyle dedikleri gibi kendini göstermeyen kız olmuyormuş bunu yaşayınca anladım. Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı salih evlat eylesin başka bişey istemem
Amin canım amin. Az kaldı çok şükür ama doğumdan korkuyorum ne bileyim işte değişik oluyorum aklıma geldikçe. Ben normal doğum istiyorum canım eğer bir sorun olmazsa allahın izniyle normal doğum olacak.Amin vatana millete hayırlı evlat olsunlar..
Az kalmış cnm senin, Rabbim bi avazda doğurmanı nasip etsin, normal mi olacak?
Benim de Mayıs da daha teyzesi..
İnş lolitayarın hastaneye gıdıom yenı bı doktora :) inş vesılem olur ccnm dua et bana
ŞükürGeldiiiim sonunda yolu bulabildim