- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.621
Yaw masallah kuzuna sana ne tatlisinizYasakımm hayalimim dön bana yaz nasılsın neler yapıyosun oğlan 2 yaşına girecek martta kendi evimdeyim öle işte yaz bana çok özledim sizleri
Süs hain
Yuh yaw ne erkegi700 du en son . Yok ya odada yanliz kalmak sinir ediyorbirde erkekti beni dogurtan 4 erkeğin karisinda dogurdum psikolojim alt usttu . Ondan özel istiyorum
Öslemiim gel gari yawwwww
Aaa zikzakimm sen mi geldin hgmerhaba aşılama yaptıran warmı
Gelmin ki topike habibtem sende bıraktın biziNberrrr habibteler unuttunuz beni kimseler sormuyor bile
Unutmuş oda sadece aşılama soruyAaa zikzakimm sen mi geldin hgben oldum asilama
Aboww habibtemm deme ole hep marah edioz ama bulantin ne oluy cok iratsiz etmek istwmiokNberrrr habibteler unuttunuz beni kimseler sormuyor bile
Haklisin yasakimUnutmuş oda sadece aşılama soruykusum ona
Aboww habibtemm deme ole hep marah edioz ama bulantin ne oluy cok iratsiz etmek istwmiokafet nolar bu da olmicak bi tanecik habibtemis can habibtemis
IyiyiZZz tatlimm sen nasilsin cinsiyet ne belli oldumuBen geldim bacılar nasılsınız?? =)
Sus oylee dimeee etiketledin de mi gelmedimmm hemen gelmedin geldik isteGelmin ki topike habibtem sende bıraktın bizi
Doru hicmi tedaviye cevap alamamış rabbim yardımcısı olsun ins.Haklisin yasakimne diyelim belki bi fayda olur uzun zaman okdi bebe yokmus da ons usuldum cvp verim dedimdi
EtiketmiSus oylee dimeee etiketledin de mi gelmedimmm hemen gelmedin geldik iste
HoşgeldinBen geldim bacılar nasılsınız?? =)
Hoşgeldinmasallah kuzucuk buyumus
IyiyiZZz tatlimm sen nasilsin cinsiyet ne belli oldumu