Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla daha bise demediler p.tesi tekrar gidicem tahminimce 41 bitince suni sanci verirler kendi sancim gelmezse ilk kizim 40+1 de kendi sancimla dogmustu
Esmerim53 demekki normal bu durum senin vücut kendiliğinden doğal sanci üretmiyo.yine suni alacan demekki tecrubelisinde suni sanci yi yaşamis biri olarakhakkında hayırlısı olsun ins sagliklica kucağına alırsın ins

kizlar 40+2 oldum hala doguramadim nolur dua edin kendi sancim gelsin suni sancidan cok korkuyorumm
Esmerim53 suni sanci yi yasamadim ama vala doğal sanci da ağrısız değil..azraili gördüm sanci dan halen korkuyom hatirladikca..yani sanmaki dogal sanci ağrısız..o an o sanci dan kurtulmak için ölmeyi bile düşündüm. Yani napacan yawrunu alda kucağına sağlıkli bi şekilde gerisi önemli değil. İnanki bence doğumlar arasında en zoru sezeryan tamam çabuk ayağa kalkıyor ama hep diyolar o dikiş yerleri soğukta sizliyo yıllar geçse bile diye yine normal doğum zor ama iki ayda iyce toparlan ip ömür boyu dikisti ağrısı ydi bunlar yaşanmıyor

Doru her kelimesine noktsdina virgulune katiliom

yok canm ben suni sanci almadim ilk kizimi kendi sancimla dogurdum ama bunda sancim gelmiyo bakalim yarin tekrar gidicem kontrole ne dicek doktor

Dorudur esmerim son gunler gercekten cok zorluyo allah yardimin olsun.. Uzun bi yuruyus yapsan esmerim .. Benimoyle olmusyu alusverise cikmistim cok yurumustum agrim baslamisti sonra
yuruyus yapiyorum ama uzun sure yuruyemiyorum belimin agrisindan bugun midem cok agriyo yarin kontrolum var hayirlisi

Bence herkesin agri esigi farkli bende zprlanmadim a bah Y yasakhayal im cok zorlanmis... Brlki dogum oncesi sezeruan iy gibi duruyoda onunda sonrasi kotu bi arkim vaa iki dogumuda yapti normal kolay diy sunnide verdilee ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…