-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.601
Normal tabiki kolay. Şu anda acidan dolayı gram korkum yok .
Dogum.bu hepsi aymi olcak diye bisi yok ben korkuyom
Süs muhalefet olma vala ben doğal sanci da ölmek istedim suni alsam belki okadar olmazdı..yinede herseye rağmen sezeryan en son ve en zor secenekY yasakhayal b E efecikim begenmiyniz fikrimi ama açık.söylemek gerekirse sünni sancı yapılanlar çok zorlanıyorlar . Kuzenim kendini pencereden dışarı atacakmis neredeyse . Ondan diyorum . Normal sancida birsey yok ki . Hayirlisi neyse o olsun hakkinda
Seninki kolay gecmis çünküNormal tabiki kolay. Şu anda acidan dolayı gram korkum yok .
Napcen özel çok pahalıBen korkmuyorumbu sfer özelde dogurcAm ve yanimda biri olacag için
Süs muhalefet olma vala ben doğal sanci da ölmek istedim suni alsam belki okadar olmazdı..yinede herseye rağmen sezeryan en son ve en zor secenekKıs Ameliyat daha nesi ıy olsun
Seninki kolay gecmis çünkü
evet gittim ama bi gelisme yok carsamba gunu tekrar gidicem yine bisey olmazsa cuma suni sanci verceklerEsmerim gittin mi dr gelisme var mi
Napcen özel çok pahalı2000 lirayı mi vercen
Hamilimm oslemimmm
Allah yardimcin olsun esmerimm allahim bi cikis yolu gostersinevet gittim ama bi gelisme yok carsamba gunu tekrar gidicem yine bisey olmazsa cuma suni sanci vercekler
Abowww700 du en son . Yok ya odada yanliz kalmak sinir ediyorbirde erkekti beni dogurtan 4 erkeğin karisinda dogurdum psikolojim alt usttu . Ondan özel istiyorum
amin canm cok sagol yarin tekrar godocem suni sanci isticem insallah yatirir artikAllah yardimcin olsun esmerimm allahim bi cikis yolu gostersin
Ana hamilim yaw nerdesin küsum sana unuttun biziHayalimmm Buldum senii çok özledimm