Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Problem neydi sizin
Canım biz 3 kez tüp bebek 2 kez aşılama denedik.Tedavi oluyorum yumurtalarım toplanıyor ama yumurtalar boş çıkıyor yani olgunlaşmıyor.Transfer bile olmuyor ben tüp bebeğe başlarken tutacakmı tutmayacakmı diye korkarken daha daha kötü bir durumla karşı karşıya geldim bütün umutlarım hayallerim suya düştü malesef. Hayırlısı olsun inşallah Allah büyük.

Canım biz 3 kez tüp bebek 2 kez aşılama denedik.Tedavi oluyorum yumurtalarım toplanıyor ama yumurtalar boş çıkıyor yani olgunlaşmıyor.Transfer bile olmuyor ben tüp bebeğe başlarken tutacakmı tutmayacakmı diye korkarken daha daha kötü bir durumla karşı karşıya geldim bütün umutlarım hayallerim suya düştü malesef. Hayırlısı olsun inşallah Allah büyük.
Allah çok büyük canim . Rabbim yardımcınız olsun

valla daha bise demediler p.tesi tekrar gidicem tahminimce 41 bitince suni sanci verirler kendi sancim gelmezse ilk kizim 40+1 de kendi sancimla dogmustu

Of allah yardimcin olsun canim ya . Sıcak suya otur da orası yumuşar . Birde abacurun faydası olur onu dene vede merdivenlerden cik cik in cik cik in

X