- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaliniz kurdum MEYDAN BOS Uykum yok vücut iyce Alıştı uykusuzluga
yerim senin kizceniiiyaw firsat buldukca gel yanimizaaa cok tatlisinnn böyle konusmalara gülüsmelere ihtiyacimiz var moralimizde iyi oluyo böyle sohbetler oluncaa....ahh ruyammm minikkusumm olsunda insalalahhh yazmayalim a harfini canim benimmm
evdemi herifinn:18:istiyosa yap bari kendini yormadannnn yosam susmaz bunlar acim diye tepene dikilirrrr
yaw yas önemli degil mersahim olsunn29 subatta 27 yasimda olacam ama olamiycam subat 28 cekiyo ben yine 26 kalacammmneka güzel 4 yilda bir yasim büyüyo
IcranimmmmmmmHaydin kislqr calisip.16 bin.yapak
kızlar merhaba, herkesin dileği hayırlısıyla kabul olsun mubarek cuma gününde inşallah ..
ben de yasin toparlamaya çalışıyorum, bunda bir kişi bir defa okuyabilecek şekilde olması gerekmiş
acaba sizlerden de okuyan olur mu çok sayı toplamam lazım 1 taneye bile ihtiyacım var da ???
örtmenimm mersahimmmm yawrukusummmmmmmmmmm geldim doru
Arbimmmmmbteknik sebeplerden ayri dustukIcranimmmmmmm
Arbimmmmmbteknik sebeplerden ayri dustuk
Ay sorma icranimmArbimmmmmbteknik sebeplerden ayri dustuk
Nasi gidio arbim anlat azcik osledim o heyecanlari bebe mi yapsam.neAy sorma icranimm
Iyi gidiyo icranimm şükürler olsunn bence de yap bi bebeeNasi gidio arbim anlat azcik osledim o heyecanlari bebe mi yapsam.ne
TirbiyesizSıkıldım senden ondandir