- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.821
slmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuyamam normaldir biz iki kişiyken savaş alanı gibi oluo cocuk olsa yandım ztnA.s hosgeldin. Ev savas alani gibi pff
Guzum benimde yumurtlamam da az biraz sancım olurdu sonra kaybolurdu ama bu ay hala devam ediyo goguslerim çok erken şişti ve agriyo adet olcakmisim gibi kasiklarim ve alt karın bolgem agriyo bence usutmus olabiliriz hamile degilsek yumurtaliklarimizi usutunce oluyo böyle umutlanmak istemiyom ben böyle diyom hep kendi kendimeGunaydin cankuslar. Kiz nazarnur bak buraya bakim. Ben dunden beri yaziomda niye cuvap vermiin. Madem uzmanlastin de bakim hele belirtiler ne zaman hissedilmeye baslar? Ya benim kasiklar yumurtlamanin basladigindan beri agriyor. 5 gundur yani bide gogusumde agriyor. Niye olaki? Yimirtam catladi bugun 3.gun hatta 4.gun niye bele oliy? nazarnur
Canim sakin ol elini at camdan disari yallah soferr yallah. Stres yapma sakin kalp sesini bastur basaricam de Allahin izniyle gecersin aslan gibisinKızlar direksiyon dersim başlıyo bugün dua edin bi sakarlik yapıp rezil olmuyum heyecandan stresten patlamak üzereyim resmen
Canim sakin ol elini at camdan disari yallah soferr yallah. Stres yapma sakin kalp sesini bastur basaricam de Allahin izniyle gecersin aslan gibisin
Beybi demin bi ark ovulaayon konusunda yakaladim iliskiden hemen sonra 1 2 gun icinde hissetmis gaz sancisi varmis baya bi gogusleride hassasmis. Hamile suan yeni hamile. Bendede var. Normalde 7 gunden basliyormus. bende akintida var demin farkettim bugun baslamis rengi krem gibi ve ne kati ne sivi. Kasigimin agrisi ve tansiyonum dusuk 9 a 6 bugunde. Ayaklarim uyusuyo sanki ayaktayken dusucek gibiyim. Hele kizi kucagima alayim yere dusurucem gibi hissediyorum.Guzum benimde yumurtlamam da az biraz sancım olurdu sonra kaybolurdu ama bu ay hala devam ediyo goguslerim çok erken şişti ve agriyo adet olcakmisim gibi kasiklarim ve alt karın bolgem agriyo bence usutmus olabiliriz hamile degilsek yumurtaliklarimizi usutunce oluyo böyle umutlanmak istemiyom ben böyle diyom hep kendi kendime
Beybi benim abim icra muduru dogu gorevinde k.marasta o gondermis oda bana gondermis kizlara biseyler almis. Kargoda baya kirilmis cips inceliginde ve eksimtrak tadi guzel ya ben yerim severim tarhanaBukre kis tarhana cipsi nerden geldi anan.nerden gonderdi bi fotosunu at bakim
Afiyet bal seker olsunBeybi benim abim icra muduru dogu gorevinde k.marasta o gondermis oda bana gondermis kizlara biseyler almis. Kargoda baya kirilmis cips inceliginde ve eksimtrak tadi guzel ya ben yerim severim tarhana
Kiz cokmu heyecan yaptin nedir. Uzulme ya bak benim 3.ayim . Daha bisuru ay var basla simdiden calismalarakırmızılar geldi hemde erken
evet heyecanlıydım baya balım ya ama beklemiyodum bu ay işte iyi ki eşime caktırmadım hiç bu ay bişeylerin farklı oldugunu o garibimde heycan yapardı umudu kırılırdı of offf 15 gun sonra hastaneye gitcez testlerimiz yapılcak eğer spermde yukselme yoksa tüp bebek yapılcak hayırlısıyla korkuyorum bu süreçte yıpranıp eşimle arayı bozmaktanKiz cokmu heyecan yaptin nedir. Uzulme ya bak benim 3.ayim . Daha bisuru ay var basla simdiden calismalara
Canim keske kendimize soz gecirsek. Niye bozulsun araniz ne gerekiyorsa yaparainiz geriai takdiri ilahi. Sen skma canini olmadi diye uzulme niye olmadi diyede kafana takma. Herseyde ama herseyde guzellik gor. Dusunsene benim evde 2 tane velet ay istedigin zaman uyuyamiyosun istedigin yere gidemiyosun bide boyle bakevet heyecanlıydım baya balım ya ama beklemiyodum bu ay işte iyi ki eşime caktırmadım hiç bu ay bişeylerin farklı oldugunu o garibimde heycan yapardı umudu kırılırdı of offf 15 gun sonra hastaneye gitcez testlerimiz yapılcak eğer spermde yukselme yoksa tüp bebek yapılcak hayırlısıyla korkuyorum bu süreçte yıpranıp eşimle arayı bozmaktan
onu da düşünüyorum her istediğimi yapamaıyccam filan diye ama işte insan kendini eksik hıssediyo böyle eşimin uzulmesine dayanamıyorum ona kıyamıyorum bana karsı hiçbir baskı yok kayınvalidem cok cok iyi hatta kızıyo takma kafana tüp bebek yaptırırız her yolu deneriz olmadı mı olmazsa olmasın herkesin cocugu olacak diye bi kanun yok ki allah vermezse vardır bi hayrı diyo amannnn aptallık bende işteCanim keske kendimize soz gecirsek. Niye bozulsun araniz ne gerekiyorsa yaparainiz geriai takdiri ilahi. Sen skma canini olmadi diye uzulme niye olmadi diyede kafana takma. Herseyde ama herseyde guzellik gor. Dusunsene benim evde 2 tane velet ay istedigin zaman uyuyamiyosun istedigin yere gidemiyosun bide boyle bak
Canim bak esinin adina dusunup uzulme. Biye eksiklik olsun ki? 8 9 cocugu olanda fazlalik o zaman. Sacmalama dagit o kara bulutlari yasamana bak sukret her anina. Dedigim gibi elinizden geleni yapin takdiri Allahin. Ha olmadimi bosver. Biliyorum cok zor ama bence sizde biaey yok kisa surede alicaz haberlerini insallah kuzumonu da düşünüyorum her istediğimi yapamaıyccam filan diye ama işte insan kendini eksik hıssediyo böyle eşimin uzulmesine dayanamıyorum ona kıyamıyorum bana karsı hiçbir baskı yok kayınvalidem cok cok iyi hatta kızıyo takma kafana tüp bebek yaptırırız her yolu deneriz olmadı mı olmazsa olmasın herkesin cocugu olacak diye bi kanun yok ki allah vermezse vardır bi hayrı diyo amannnn aptallık bende işte