• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hi hi ebet yapiyorum. Yaptigim kadari bu. HALLEYS HALLEYS :KK200: elimdekini yilmadan bitirirsem ins. 2.ye baslicam ona bile basladim camdan kavaga atliyorum :KK69::KK30:

Eklentiler

• 2015-11-12 15.28.32.jpg
    2015-11-12 15.28.32.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 43
2 kizim var buyugu bukre 28 aylik, kucugude vera 14 aylik. Amin cumlemizinkini. Bukrem 8 aylikken ogrendi usluyatmayida bu biraz cakal :rolleyes:
Masallah kuzulara adlarıda çok gusel..Off her çocuk bir degil demekki :eek:benimkide çok çakal 21 aylık olacak dahada kötü oluyo uykusu:110:

Hi hi ebet yapiyorum. Yaptigim kadari bu. HALLEYS HALLEYS :KK200: elimdekini yilmadan bitirirsem ins. 2.ye baslicam ona bile basladim camdan kavaga atliyorum :KK69::KK30:
Eline sağlık çok gusel oluyo yaw renklerde harika maşallah iki kuzuyla ıy zaman bulup bişeyler yapiyon:KK200::KK9:

@bapb
Masallah kuzulara adlarıda çok gusel..Off her çocuk bir degil demekki :eek:benimkide çok çakal 21 aylık olacak dahada kötü oluyo uykusu:110:
Sey yapsan gunde 2 kez uyut oglen 12 1 gibi uyusun aksam 8 gibi uyusun. Ilk gun yada alistirma zamani 1 gun boyunce uyutma. Ve iyice acizlansin. Aksamda uykusu gelene kadar yorulsun iatesede yatirma iyice bunalain. Oyle dene bi?

@bapb

Sey yapsan gunde 2 kez uyut oglen 12 1 gibi uyusun aksam 8 gibi uyusun. Ilk gun yada alistirma zamani 1 gun boyunce uyutma. Ve iyice acizlansin. Aksamda uykusu gelene kadar yorulsun iatesede yatirma iyice bunalain. Oyle dene bi?
Neler denedim asla iki kez uyumaz ki egln bukrem oglani görsen hiperaktif yorulma bilmiyo ben bitiyom. Şükür tek fark eskiden gece 2 de uyurdu kaç kez komsularla tartistik şimdi 10 gibi uyumaya alistirdim.. sabah 8 bucuuk gibi kalkar . 10 kadar kudurur.. yaw iki gün öglen yatirma dim.. 8 gibi uyudu gece 20 yi geçkin uyandi..bi türlü buna care bulamadım..:confused:

Y yasakhayal bismillah yavas kiz :KK30: ya uslular kizcelerim yemeklerini yedirip buyugun tuvaletini yaptirinca kucugunde altini degiaince saliyorum haliya oynuyorlar bende hanimaga gibi kosemde gerine gerine istedigim halti yiyorum :KK75::KK73::KK69:
Maşallah ben uslu bebek ne tatmadigim için kusura bakma durumu anlayamiyom:KK48::KK48:

Neler denedim asla iki kez uyumaz ki egln bukrem oglani görsen hiperaktif yorulma bilmiyo ben bitiyom. Şükür tek fark eskiden gece 2 de uyurdu kaç kez komsularla tartistik şimdi 10 gibi uyumaya alistirdim.. sabah 8 bucuuk gibi kalkar . 10 kadar kudurur.. yaw iki gün öglen yatirma dim.. 8 gibi uyudu gece 20 yi geçkin uyandi..bi türlü buna care bulamadım..:confused:
2
Canim onu yapma gunduz hic yatirmadim oh gece yatar deme kalkiyorlar benimkide oyle. Oglen yatirmayinca gece 2 3 gibi kalkiyor odasindan taburesini aliyor getirip yataga cikiyor babasinin yanina ruhum duymuyor. Bazen sabah namazina yakin odalarda dolaniyor anne baba yada dudeee diye(dudee tuvalet demek) :KK48: sanirim bide erkek cocuklari daha yaramaz ve hiperaktif oluyor

2
Canim onu yapma gunduz hic yatirmadim oh gece yatar deme kalkiyorlar benimkide oyle. Oglen yatirmayinca gece 2 3 gibi kalkiyor odasindan taburesini aliyor getirip yataga cikiyor babasinin yanina ruhum duymuyor. Bazen sabah namazina yakin odalarda dolaniyor anne baba yada dudeee diye(dudee tuvalet demek) :KK48: sanirim bide erkek cocuklari daha yaramaz ve hiperaktif oluyor
Hiç sorma bukrem Cani.saolsun ama bittim..hani azcık.otursa dinlen sem yok.. :eek:

Tuğbam hosgeldin ihmal etme bizi yaw Hamza pasa dan haberimiz olsun:KK33::KK33::KK72:
Ayy canım benim ya ben bu topiği hepten unutmuşum, dua topiklerine bakmaktan buralara gelemiyordum ama artık buradayım tatlı kardeşim benim ❤ heee bu arada bebişimin erkek olması bir ihtimaldi ama inşallah yarın doktora gidicem ve yavrumun cinsiyetini kesin olarak öğreneceğim :D çok heyecan yaptım artık tamamen göstersin yavrum kendini ya :D

Back