- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.321
Konuya dalış yapamadım :) nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cok yogun calısıorum. denizlide yasıorum. daha 7 aylık evliyiz ve 27 yasındayım bebişlere bayılıorumHani sadece nokta yapınca yanlış anlasilmis sohbet etmiycek ne diyebahsetmek kendinden biras
Be nde ankarali yim 3 ay sonra iki yasina girecek bi bebem (oglum) var. Tanıştığıma memnun oldum Nickin çok gusel buarada ne iş yapin ki kendidebilmiyor fırsat bulduğunda hep gel olurmu daha yeni evlisin bebe istiyonmuben cok yogun calısıorum. denizlide yasıorum. daha 7 aylık evliyiz ve 27 yasındayım bebişlere bayılıorum
Hoşgeldin nazarnur fırsat bulunca topike geliyos sohbet ediyosHayırlı aksamlar sekerlerim napiyonuz Nasılsıniz
Haha demi canımızı yaktılar bisde doğal olarak istemiyos baba tarafina gitmelerini napim ayda bir gönderiyom. Çocuk istemeyince istemiyor ben napimInsallah benimkilerde gitmezzz teyzeye gitsin dayiya dedemizeee ama digerlerineee takmasin
Yasakimmmmm bende sisirecem bekleeÖslemişim patlatmayi
Yakışır habibtempatlatYasakimmmmm bende sisirecem beklee
Haha işte gerçek habibtem
HoşgeldinSelammmm bebeklerrr
hıhım istiyorumm ki :) maliye de çalısıyorum canım :) bende cok memnun oldummmmmBe nde ankarali yim 3 ay sonra iki yasina girecek bi bebem (oglum) var. Tanıştığıma memnun oldum Nickin çok gusel buarada ne iş yapin ki kendidebilmiyor fırsat bulduğunda hep gel olurmu daha yeni evlisin bebe istiyonmu
cok dertli caliyon bacilik
Allah var sesim guzeldir.cok dertli caliyon bacilik
Vay vay vay costurrrrr bacim benim severim bu turkuyuAllah var sesim guzeldir.
Cigdem derki ben elayim yigit basina belayimmm