- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.401
Ana yiğit cimcimem ban yemiş yeni farkettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha aboww daha Simdideden Rabbim KOLAYLİK VERsİn 30.haftalardaAma beni uyutmuyor hele bazen kafasını sol tarafa bir koyuyor ah işte o zaman zor eğilip kalıyorum
Anaamm bu yavru tam anasına çekmiş göstermiyor kendini uyuz çocuk yarın haberini vercem size :) bana da ayıp oluyor kaç ay oldu o kuzunun cinsiyetini öğrenemedik yani biraz da ona ayıp olsunAma bak Hamza geliyorsa Tuba Hamza yap bari ayıp.olur kuzuya
Hemen yaz bura bekliyomAnaamm bu yavru tam anasına çekmiş göstermiyor kendini uyuz çocuk yarın haberini vercem size :) bana da ayıp oluyor kaç ay oldu o kuzunun cinsiyetini öğrenemedik yani biraz da ona ayıp olsun
Anaamm ben iyice korkmaya başladım ya kız :) amin Yasakımmmmm amin , daha mı zor oluyor 30. HaftalardaHaha aboww daha Simdideden Rabbim KOLAYLİK VERsİn 30.haftalarda
Biraz da siz meraktan çatlayınHemen yaz bura bekliyom
Efendimiz (s.a.v)'in gömülü olduğu yer, bol yeşillikli güzel bahçe demek kuzum benimTubam Ravza nin anlamı ne ilk defa duydumda
Vala tubam beni çok zorladı sipa yurutmuyodu..Özellikle 32 .haftadan Sonra idrar torbası na oturdu..10 hafta boyunca kalkmadı...Dr acayip basınç var tabi yuruyemezsin demişti..halka ne yerlestirmisti rahime dr.ama herkes bir değil..rahat geçiren gezen var son güne kadar..ins sen harbicanim ve habibtem rahat gecirirsinizAnaamm ben iyice korkmaya başladım ya kız :) amin Yasakımmmmm amin , daha mı zor oluyor 30. Haftalarda
Ay çok guselmis manası ilk sende duydum.harika bi ad ...hamzada ole..hayırlısı hangisi olursadaEfendimiz (s.a.v)'in gömülü olduğu yer, bol yeşillikli güzel bahçe demek kuzum benim
Ayy şimdi daha çok korktum ya zaten başından beri çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum, bunları da duyunca çok korkuyorum. Amin canım benim amin çok çok sağol :* ❤ ❤ ❤Vala tubam beni çok zorladı sipa yurutmuyodu..Özellikle 32 .haftadan Sonra idrar torbası na oturdu..10 hafta boyunca kalkmadı...Dr acayip basınç var tabi yuruyemezsin demişti..halka ne yerlestirmisti rahime dr.ama herkes bir değil..rahat geçiren gezen var son güne kadar..ins sen harbicanim ve habibtem rahat gecirirsiniz
Sağolasın tatlı kuzum benim :* öyle tabi hep hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat eylesin Rabbim diyorum yoksa kız erkek hiç farketmez sadece merak ediyorum :))Ay çok guselmis manası ilk sende duydum.harika bi ad ...hamzada ole..hayırlısı hangisi olursada
Bende iyce merak ettim BEN YİNE ERKEN orenmistimsenin baya ilerlemiş gebelik ister istemez merak oluyoSağolasın tatlı kuzum benim :* öyle tabi hep hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat eylesin Rabbim diyorum yoksa kız erkek hiç farketmez sadece merak ediyorum :))
Korkma hic belli olmaz vala son gün evde hiç durmayanlari biliyomAyy şimdi daha çok korktum ya zaten başından beri çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum, bunları da duyunca çok korkuyorum. Amin canım benim amin çok çok sağol :* ❤ ❤ ❤
Mercimek corbasi yaptimm ictumde ayiptru sey etmesiHabibtem Nazirem mi durmadi gittinde
AbowwAna Habibtem TUBAYLA Aynı Yaw DOĞUM NASİPSEBen hala kusuyorummmm
Afiyet olsun afiyet olsunKUSTUNMU yosamMercimek corbasi yaptimm ictumde ayiptru sey etmesi
Evet habibtemm ayni anda pirtliycaZzAbowwAna Habibtem TUBAYLA Aynı Yaw DOĞUM NASİPSE