• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Anaamm ben iyice korkmaya başladım ya kız :) amin Yasakımmmmm amin , daha mı zor oluyor 30. Haftalarda o_O
Vala tubam beni çok zorladı sipa yurutmuyodu..Özellikle 32 .haftadan Sonra idrar torbası na oturdu..10 hafta boyunca kalkmadı...Dr acayip basınç var tabi yuruyemezsin demişti..halka ne yerlestirmisti rahime dr.ama herkes bir değil..rahat geçiren gezen var son güne kadar..ins sen harbicanim ve habibtem rahat gecirirsiniz:KK22:

Vala tubam beni çok zorladı sipa yurutmuyodu..Özellikle 32 .haftadan Sonra idrar torbası na oturdu..10 hafta boyunca kalkmadı...Dr acayip basınç var tabi yuruyemezsin demişti..halka ne yerlestirmisti rahime dr.ama herkes bir değil..rahat geçiren gezen var son güne kadar..ins sen harbicanim ve habibtem rahat gecirirsiniz:KK22:
Ayy şimdi daha çok korktum ya zaten başından beri çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum, bunları da duyunca çok korkuyorum. Amin canım benim amin çok çok sağol :* ❤ ❤ ❤

Sağolasın tatlı kuzum benim :* öyle tabi hep hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat eylesin Rabbim diyorum yoksa kız erkek hiç farketmez sadece merak ediyorum :))
Bende iyce merak ettim :eek:BEN YİNE ERKEN orenmistim:KK48:senin baya ilerlemiş gebelik ister istemez merak oluyo:KK16:

Ayy şimdi daha çok korktum ya zaten başından beri çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum, bunları da duyunca çok korkuyorum. Amin canım benim amin çok çok sağol :* ❤ ❤ ❤
Korkma hic belli olmaz vala son gün evde hiç durmayanlari biliyom :KK53:

Back