• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

HALLEYS HALLEYS canim emin ol ben evlendikten aonra kendi kendime ogrendim. Yapamam deme baslamadan bilemessin kendindeki cevheri. Ben neler neler ogrendim. Bu arada icime kizin olacak gibi bir his doguyor 2 gundur. Saglikli sihatli olsun en onemlisi:KK46:

HALLEYS HALLEYS canim emin ol ben evlendikten aonra kendi kendime ogrendim. Yapamam deme baslamadan bilemessin kendindeki cevheri. Ben neler neler ogrendim. Bu arada icime kizin olacak gibi bir his doguyor 2 gundur. Saglikli sihatli olsun en onemlisi:KK46:
Yok yapamam demiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor böyle el işi yapmak, şimdiye kadar hiç ilgimi çekmedi ama yapanlara hep özenirim birde ben çok çabuk sıkılıyorum böyle işlerle uğraşırken :) ya nedense doktor erkek diye tahmin etti ama bende hep kızım olacakmış gibi hissediyorum :) )

Yok yapamam demiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor böyle el işi yapmak, şimdiye kadar hiç ilgimi çekmedi ama yapanlara hep özenirim birde ben çok çabuk sıkılıyorum böyle işlerle uğraşırken :) ya nedense doktor erkek diye tahmin etti ama bende hep kızım olacakmış gibi hissediyorum :) )
His iste Allah bilir. Emin ol bende sklganim ama basil olduysa 2 3 aydir ozellikle tuttugumu birakmiyorum birakamiyorum. Bana biseyler oldu. Sabri ogrendim galiba. Namaz sayesinde :KK9::KK39: bu arada kizlar bisey sorucam 3.yu dusunuyorumda ben yumurtlamayla ilgili bilginiz var mi? 3 gundur ovulasyon kopkoyu hala catlayamadi deve kusu yumurtasi mubarek sizce neden? Konularda pek ilgilenen bilen yok:KK42:

His iste Allah bilir. Emin ol bende sklganim ama basil olduysa 2 3 aydir ozellikle tuttugumu birakmiyorum birakamiyorum. Bana biseyler oldu. Sabri ogrendim galiba. Namaz sayesinde :KK9::KK39: bu arada kizlar bisey sorucam 3.yu dusunuyorumda ben yumurtlamayla ilgili bilginiz var mi? 3 gundur ovulasyon kopkoyu hala catlayamadi deve kusu yumurtasi mubarek sizce neden? Konularda pek ilgilenen bilen yok:KK42:
Bir tek bu konuda sabırlı değilim nedense :) yok canım ya ben hiç ovulasyon testi kullanmadım pek anlamıyorum bu işlerden. Sadece takvim takip ediyordum hepsi o kadar, onu da bir süre sonra takip etmeyi bırakmıştım. Ay 3.bebiş geliyor allahın izniyle, ne kadar güzel maşallah :))

Bir tek bu konuda sabırlı değilim nedense :) yok canım ya ben hiç ovulasyon testi kullanmadım pek anlamıyorum bu işlerden. Sadece takvim takip ediyordum hepsi o kadar, onu da bir süre sonra takip etmeyi bırakmıştım. Ay 3.bebiş geliyor allahın izniyle, ne kadar güzel maşallah :))
Daha folu ypamadim yumurta olsun yumurta varda gizleniyo cikamadi gun yuzune :KK55:

Ayy canım benim ya ben bu topiği hepten unutmuşum, dua topiklerine bakmaktan buralara gelemiyordum ama artık buradayım tatlı kardeşim benim ❤ heee bu arada bebişimin erkek olması bir ihtimaldi ama inşallah yarın doktora gidicem ve yavrumun cinsiyetini kesin olarak öğreneceğim :KK70: çok heyecan yaptım artık tamamen göstersin yavrum kendini ya :KK70:
Abow demek unuttun bizi:KK42: İyki hatirlattim:confused::KK69: Yaw TAKİPe AL UNUTMA..:KK68: ana Hamza pasa dedim:KK70:kız olursa zehrini.olacaktı yanlış hatirlamiyosam:KK64:gerçi iki adı olacakti:KK22::KK22:

Hergün aynı saate aç karnina yaptinmi bukrem testi ben kullandım..ole yapıyodum..tam koyu olunca yumurta haxir catlıy cak demektir..catladiktan Sonra silik olur ...maşallah bu topikte olki beraber bekleyelim:KK31:

Abow demek unuttun bizi:KK42: İyki hatirlattim:confused::KK69: Yaw TAKİPe AL UNUTMA..:KK68: ana Hamza pasa dedim:KK70:kız olursa zehrini.olacaktı yanlış hatirlamiyosam:KK64:gerçi iki adı olacakti:KK22::KK22:
Yok kız sizi unutmadım ben ya deme öyle :) aldım kız takipteyim :)) herkes Hamza diyor bakalım kız olursa hepinize küsecek yavrum :D kız olursa Zehra Ravza :) erkek olursa Rıza Hamza olacak inşallah :KK60:

Ayni ben yaw elimden hiç gelmez beceremiyom el işi yapanda çok begenirim ama:KK22::KK72:

Yok kız sizi unutmadım ben ya deme öyle :) aldım kız takipteyim :)) herkes Hamza diyor bakalım kız olursa hepinize küsecek yavrum :KK70: kız olursa Zehra Ravza :) erkek olursa Rıza Hamza olacak inşallah :KK60:
Haha bak kız adını doru hatirlamisim..sanada kusecek ama:KK70:Nickin BİLE ravza:KK33:

Back