- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.181
Haha ben gibiZaten buyuktu caktirmaaa
HahaHaklisin daaa ama.yemeden olmaz ben haftada 1 yiyorum.yaninda rokaaa ohh miss bir rakim eksik
Yasakimm en cok habibteminkini yesinler daha büyükmüş onun
Yasakimmmmm elemanlari yemege cagirdim.kuru fasulye pilav patateslo kofteee...simdide arkadas gelecekkk tahinli cevizli kurabiye yaptimmm simdi uzandim..Maşallah hem beben var hem hamile hem pasta pogaca
Vala maşallah nazar degmesinYasakimmmmm elemanlari yemege cagirdim.kuru fasulye pilav patateslo kofteee...simdide arkadas gelecekkk tahinli cevizli kurabiye yaptimmm simdi uzandim..
Bu günlük degilki habibtem seni tanıdım tanıyalı hep bole ydin hamarattın marafetliydinAyyyy bugun cok hamaratimmm
Yasakimm en cok habibteminkini yesinler daha büyükmüş onun
Erken sayılmaz eğer düzenli regl goruyos an çünkü günü geçmiş bile.Olmazsan iki gün sonra tekrar et bakalım hayırlısı olsuniyi aksamlar arkadaslar benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve bugunde tık yok bugun miratech gebelik testi yaptım ama sonuc negatif acaba test icin erkenmiydi sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var
dogumdan sonra 3. Reglim olcak sımdılık duzenlı gıdıyodu bu ay haric bakalım olmadı bı kac gun sonra regl olmazsam tekrarlarm testı hakkımızda hayırlısıErken sayılmaz eğer düzenli regl goruyos an çünkü günü geçmiş bile.Olmazsan iki gün sonra tekrar et bakalım hayırlısı olsun
Bizde seni seviyoruzzzz uzulmeee alllah hayirlisini versin dee dualarini unutmaa allahim.en kisa zamanda mujdeli haber vereceksin..Sizleri çok seviyorum beni en iyi anlayanlar sizsiniz dualarizda beni de unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?