- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.161
26 gram.olmussssss dur fazlaa salllanma sen bebisi rahatsiz etmeee..Yapma habibtem etme habibtem benmde elim ayağım dolasiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 gram.olmussssss dur fazlaa salllanma sen bebisi rahatsiz etmeee..Yapma habibtem etme habibtem benmde elim ayağım dolasiyo
Sen oldun mu aşı? Aklimda zaten canm cuma günü muayeneye giderken sağlık ocağına da uğrarımTamam kacinci haftada oldugunu unuttummmm..ama kayit yapman gerekiyorrr canimmm seni onlar ariyip.haber edecekler bu tarihte gel diyee iki kere asi olacaksin
Evettt tosun gibi oldu teyzesiiii26 gram.olmussssss dur fazlaa salllanma sen bebisi rahatsiz etmeee..
Ceviz sut balik vs yemegi unutmaaa..dememe gerek.yokEvettt tosun gibi oldu teyzesiiii
Ceviz ve sütü her gün tüketiyorum da balik yiyemiyorum yaCeviz sut balik vs yemegi unutmaaa..dememe gerek.yok
Yiywceksin zorla da olsaa hafta 1 en azindanCeviz ve sütü her gün tüketiyorum da balik yiyemiyorum ya
Habibtem 3 kere aldm 3unde de midem bozuldu. Taze balik mi degildi neydi. Gecen senede zehirlendim baliktan. Valla korkuyorum balik yemeyeYiywceksin zorla da olsaa hafta 1 en azindan
Haklisin daaa ama.yemeden olmaz ben haftada 1 yiyorum.yaninda rokaaa ohh miss bir rakim eksikHabibtem 3 kere aldm 3unde de midem bozuldu. Taze balik mi degildi neydi. Gecen senede zehirlendim baliktan. Valla korkuyorum balik yemeye
Alkole hayirrr cocuk sarhoş olcak icerdeHaklisin daaa ama.yemeden olmaz ben haftada 1 yiyorum.yaninda rokaaa ohh miss bir rakim eksik
Hahaha sen beni dogumdan ve emzirmeyi kestikten sonra gor dibini bulacammm sisenin..cok efkarliyimm basim dumanAlkole hayirrr cocuk sarhoş olcak icerde
Deli yaaHahaha sen beni dogumdan ve emzirmeyi kestikten sonra gor dibini bulacammm sisenin..cok efkarliyimm basim duman
Zaten buyuktu caktirmaaaHabibtem karnin büyüdü mü?
Hahhahaa okey aramizdaZaten buyuktu caktirmaaa
Sende ciktimi biraz gobisinHahhahaa okey aramizda
Mini minnacikkk çıktıSende ciktimi biraz gobisin
Maşallah hem beben var hem hamile hem pasta pogacaGunaydin habibtemmmm...bende artik uyuuamiyorum erken uyandim..poaca hamuru yaptimm.sismesini bekliyorumm
DoruYiywceksin zorla da olsaa hafta 1 en azindan