- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.141
Dışardan koruyucun olarak görünüyorsam demek ki bana iftira atıyorsunTotosunda pireler uçuşuyodur onun şimdi ne koruyucusu beee sürekli bana saldiriyo o hainn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışardan koruyucun olarak görünüyorsam demek ki bana iftira atıyorsunTotosunda pireler uçuşuyodur onun şimdi ne koruyucusu beee sürekli bana saldiriyo o hainn
HahaBen namusumla gidip geliyom yasakim kimseyi aldatmadim
Harbicanim hamile hamile yapma bariYalannnnn yalaaannnnn
Gunaydin habibtemmmm...bende artik uyuuamiyorum erken uyandim..poaca hamuru yaptimm.sismesini bekliyorummGünaydın Bismillah topikimiz gusel kislarla dolup tassin ins
Sağol canmm1 trimester dönemin bitmiş hayırlıs
Olsun .dd
Yapmiyorum yasakim cimcime iftira atiyo banaaHarbicanim hamile hamile yapma bari
Evet habibtem 4. Aya girdik artikkkay inşallah belli olur cinsiyetiiiiEnHarbiKiz evett ilk trimestee bitmia durumdaaa hayirlisiyla ikinciisi de gecer insallah cuma ayirli haberleri bekliyoruzzz bakalim.supriz yumurtadan ne cikacak
Ayyyy heyecan sey ettimmmm hadi hayirlisi olsunnnn bugun sali mi ayyy 3 gun varrrEvet habibtem 4. Aya girdik artikkkay inşallah belli olur cinsiyetiiii
Ay yapma.öyle bende heyecanlaniyorummAyyyy heyecan sey ettimmmm hadi hayirlisi olsunnnn bugun sali mi ayyy 3 gun varrr
Yok yaptirmadimSaglik.ocagina kaydini yaptirdin mi canimmm. EnHarbiKiz
Hemen bugun git yaptirrrrr..tetenoz asisi vurulacaksin gec kalmadan git arastir sor ahhh ahh bende olmasamYok yaptirmadim
Durduramiyorumm kendimiii biri bizi durduraun iki gobisliyi kim durdurabilir ki kimsenin gucu yetmezAy yapma.öyle bende heyecanlaniyorumm
16. Haftada değil mi kız o aşıHemen bugun git yaptirrrrr..tetenoz asisi vurulacaksin gec kalmadan git arastir sor ahhh ahh bende olmasam
Yapma habibtem etme habibtem benmde elim ayağım dolasiyoDurduramiyorumm kendimiii biri bizi durduraun iki gobisliyi kim durdurabilir ki kimsenin gucu yetmez
Tamam kacinci haftada oldugunu unuttummmm..ama kayit yapman gerekiyorrr canimmm seni onlar ariyip.haber edecekler bu tarihte gel diyee iki kere asi olacaksin16. Haftada değil mi kız o aşı