- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neysemmmm uyudum.bennnnn gizlarree opuldunuzz gozlerin kapaniy
Ana Nickine yakışır Bi mesac olmuş... nokta bittidenemem i yaptın yosam kendide bilmeyen
Zeynepimmİnş İYSİNDİRYasakımm
Vala hemserin gelmiyo artikin başka sosyal medyada takılıyor gece gündüsKimse yokmu?
iyiyim kuzucumm.. Sen nasılsınnZeynepimmİnş İYSİNDİR
takipte olmak için yapmıstım tatlımmm baska bi anlamı yok :)Ana Nickine yakışır Bi mesac olmuş... nokta bittidenemem i yaptın yosam kendide bilmeyen
Şükür zeynepim bende iyim..Artık hiç gorusemuyos ben bazen girebiliyom sen calisiyonbari yaz arasıra merak etmeyelimiyiyim kuzucumm.. Sen nasılsınn
Tüh yaw mapisa gitmissin geçmiş olsunDaha hic tanisamadantakipte olmak için yapmıstım tatlımmm baska bi anlamı yok :)
Iyi olmaya çalışıyorum canm. Bebegin eşi rahim agzina çok yakınmış,kanama olabilir yaticaksin dinleneceksin dedi. Insallah birsey olmaz melegime dua edin... büyük ihtimalle erkek dedi 16. Haftadan sonra net bir şey söylerim dediEnHarbiKiz tatlimmmmm nasilsinnnnn...gittin mi doktoraaaaa...ne dedi insallah bebisimizzz iyidirrrr annesi...cinsiyet neymisss merak etttim once sagligi sonraaa cinsoyeti hakkinda bize bilgi vermedin
Harbicanim yaw o sorun 24 .haftaya kadar yukarı çıkabilir..olmadı hep uzanirsin..Rabbim korusun ins..tahminler doru çıktı bi erkekimiz daha geliyo insIyi olmaya çalışıyorum canm. Bebegin eşi rahim agzina çok yakınmış,kanama olabilir yaticaksin dinleneceksin dedi. Insallah birsey olmaz melegime dua edin... büyük ihtimalle erkek dedi 16. Haftadan sonra net bir şey söylerim dedi
HabibtemMASALLAH SEN BAYA rahatladin Bulantı NE bittiEnHarbiKiz tatlimmmmm nasilsinnnnn...gittin mi doktoraaaaa...ne dedi insallah bebisimizzz iyidirrrr annesi...cinsiyet neymisss merak etttim once sagligi sonraaa cinsoyeti hakkinda bize bilgi vermedin
Insallah yasakim ya korkuttu salak doktor beni evet ogluş geliyorrrHarbicanim yaw o sorun 24 .haftaya kadar yukarı çıkabilir..olmadı hep uzanirsin..Rabbim korusun ins..tahminler doru çıktı bi erkekimiz daha geliyo ins