• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi aksamlar arkadaslar benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve bugunde tık yok bugun miratech gebelik testi yaptım ama sonuc negatif acaba test icin erkenmiydi sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var

iyi aksamlar arkadaslar benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve bugunde tık yok bugun miratech gebelik testi yaptım ama sonuc negatif acaba test icin erkenmiydi sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var
Erken sayılmaz eğer düzenli regl goruyos an çünkü günü geçmiş bile.Olmazsan iki gün sonra tekrar et bakalım hayırlısı olsun:KK16:

Napiyonuz gizlaarrr uzun zamandır yazmıyorum uzaktan izliyorum sizleri çünkü uzun zamandır yoruldugumu hissettim artık umudum kalmadı aslında henüz tedaviye başlamadık yani umut kesecek biseyde yok ama istiyosunda olmuyo ya çok yoruyor insanın ruhunu esime belli etmemeye çalışıyorum onun morele ihtiyacı var doktor stres yok spermleri çok etkiliyor dedi kafam çok dolu çok milletin ne zaman bebek dusuneceksiniz zamanı geldi bence demeleri tüp bebek için hangi doktor hangi şehir olacağını düşünüp araştırmak eşimin her ay ki o umutla beklemesi yipratiyo beni acaba vazmi gecsem bebek için diyorum ama çok istiyorum işte ben çocukluğumdan beri hep anne olmayı istedim çalışmak doktor mühendis değil anne olmak istedim Rabbim sabirlarimizin tükendiği yerden yeni umut kapıları açsın inşallah işte boyle

Back