Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

teşekkürrrrrr ederimmmmmmmmmmm fıstıgımmmmmmmmmmmmmm yardımın ıcın ayrıca tesekkurr edermmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumm senı :)))) :KK16: ayrıca banda alkışşş yapabldımmm hahhahahahahaha :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ne demek bitanemmm benim yardımcı olabileceğim her konuda ben buradayım,ilhannazım ve yasakhayalim ve diğer kızlarla yemek tarifleride paylaşacağız birbirimizle bilgin olsun seninde her türlü tarifine açığız bitanemm.Tıkandığımız yerde birbirimize soracağız tabiki:KK16:

Ne demek bitanemmm benim yardımcı olabileceğim her konuda ben buradayım,ilhannazım ve yasakhayalim ve diğer kızlarla yemek tarifleride paylaşacağız birbirimizle bilgin olsun seninde her türlü tarifine açığız bitanemm.Tıkandığımız yerde birbirimize soracağız tabiki:KK16:

ayynen tatlımmmm bende acıgım her turlu tarıflere ayrıca tarıflerde verebılrımmm haamarat birisiyim :KK52::KK52: öhöhö kendımı övmüş gibi olmayayımdaaa :KK52: şaka biyanada fıstıgım herzaman bende burdayım yardım ederım yardım ısterım nasıl olsa burda biz bir aile sayılırız :KK53:

Son düzenleme:
v alla bende cok oldum ama qercekden bu fotoları qondermem lazım msjla :KK43: bu mesaj sımqelerı yazan yerdemı cıkacak eklentı yazısı ?

Bu yazıları yazdığımız büyük kutucuğun üzerinde kçük küçük birsürü kutucuk varya onların en üstündeki sırada font size yazan kutucukların olduğu yerde o simgelerin üzerine mausunla gel 2-3 saniye bekle eklentiler yazar o zaman tıkla dosya seç de dosyanı pc den seç resim o kutuya otomatik geçiyor zaten sonra altta yazar upload diye ona tıkla ve sonra ekle resmi bu kadar.

Çok falanda olmuyorsun ayrıca,ben karıştıra karıştıra bulmuştum,ben böyle hergün kahve ikramı yapıyorum kızlara:KK16:

ayynen tatlımmmm bende acıgım her turlu tarıflere ayrıca tarıflerde verebılrımmm haamarat birisiyim :KK52::KK52: öhöhö kendımı övmüş gibi olmayayımdaaa :KK52: şaka biyanada fıstıgım herzaman bende burdayım yardım ederım yardım ısterım nasıl olsa burda biz bir aile sayılırız :KK53:

Evet balımm biz bir aileyiz fikir alışverişlerimizde olacak tabiki elimden geldiğince yardıma hazırım bitanemmm..ayrıca övünebilirsin bitanemmm zamanımızda hamarat hatun yok denecek kadar az maalesef...:KK54:

Bu yazıları yazdığımız büyük kutucuğun üzerinde kçük küçük birsürü kutucuk varya onların en üstündeki sırada font size yazan kutucukların olduğu yerde o simgelerin üzerine mausunla gel 2-3 saniye bekle eklentiler yazar o zaman tıkla dosya seç de dosyanı pc den seç resim o kutuya otomatik geçiyor zaten sonra altta yazar upload diye ona tıkla ve sonra ekle resmi bu kadar.

Çok falanda olmuyorsun ayrıca,ben karıştıra karıştıra bulmuştum,ben böyle hergün kahve ikramı yapıyorum kızlara:KK16:

bak bitanem özel msjı azdım cevap yaz didim tamam mı
alıcı kutusu var
altında başlık var
sonra msj yazacaqımız bolme var
onun altındada msaj sımgelerı var
kahve tadında,yoruma acık vs vs :KK43:

font size yazan bısıycık yok burada ya :'( ya sınır oldum vala :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bak bitanem özel msjı azdım cevap yaz didim tamam mı
alıcı kutusu var
altında başlık var
sonra msj yazacaqımız bolme var
onun altındada msaj sımgelerı var
kahve tadında,yoruma acık vs vs :KK43:

font size yazan bısıycık yok burada ya :'( ya sınır oldum vala :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben deneyeyim sana özel mesaj atayım belkide mesaj bölümünde farklı olabilir bitanemmm

Evet balımm biz bir aileyiz fikir alışverişlerimizde olacak tabiki elimden geldiğince yardıma hazırım bitanemmm..ayrıca övünebilirsin bitanemmm zamanımızda hamarat hatun yok denecek kadar az maalesef...:KK54:

saol tatlışımmmm benimmmmm teşekkur edermm... seviyorumm senii bitanemmm... neyse bitanem ben kaçar kendıne cok ıyı bakk opuldunnnn :KK54::KK54: :KK16: yarın gorusmek uzere hoşçakallllllllllll

saol tatlışımmmm benimmmmm teşekkur edermm... seviyorumm senii bitanemmm... neyse bitanem ben kaçar kendıne cok ıyı bakk opuldunnnn :KK54::KK54: :KK16: yarın gorusmek uzere hoşçakallllllllllll

Benim saçlarda kaldı:)))
Sağlık olsun beyaa vigo yaparım bende napiiim:)))

İyi geceler bitanemmm Allah rahatlık versin yarın görüşürüz inşallah

tamam canım ıns yapabılırız ya nasıl makbule qecen anlatamam :) sonrada bır tanısalım 2 qun topıqe qıremedım cosmus .d oyle qeçmısı okuyorum .d

Aklıma ne geldi face kullanıyormusun??Kullanıyorsan resimleri oraya ekle ama yayınlama yada sadece sana özel olarak ekle oradan kopyala yapıştır yap ben sana öyle attım mesajdaki resmi

tamam tatlım uqrastııqın ıcın cok tesskur ederım :)

Ne demek hayatım işin görülsün yeterli,ama eşim seslenmeye başladı yataktan yarın kuzenin nişanı var duşa gireceğim daha o yüzden kusura bakma çıkmam lazım,ama yardımcı olmakta istiyorum napıcam bilemedim.Anlatamadıysam kusura bakma ne olur ama son dediğim daha mantıklı o şekilde yapabilirsin:KK54:

Bitanemm çok özür dileyerek çıkıyorum eşimin sesi yükselmeye başladı,yardımcı olmayı çok isterim ama anlatamadım maalesef,kolay gelsin canım sana Allah rahatlık versin.İyi geceler canımmm:KK9:

tamam canım cıkabılrsın sorun deqıl qorusuruz allah razı olsun ıyı qeceler

AŞK OLSUN BIZIM KIZLAR :KK43: 2 GÜN GİRMEDİM HİÇ MERAK ETMEMİŞİNİZ BENİ KARABİBERİMİZ ÖLDÜ MÜ KALDI MI DİYE :KK43:

YASAKHAYALIM SENIN KAYINNAYIM BEN :KK70: ARKADAMSAN ATIP DURMA DÖVERIM VALLA :)

BU SİLKELEMEMIDIR NEDIR ANLAMADIM ONU BIR ACIKLAYIN NET OLARAK :p

BUGUN SABAH UYANDIĞIMDA FENA İÇ BULANTISI YAŞADIM BEN YA BEBİŞİM GELİYOR MUKI YAHU :d

HEPİNİZİ COK ÖZLEDIM :KK43:

hancekimm habbitemmmm yaw ben dorumu anladim borcamin üzeri kapacak folyayla degilmi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yaw kusura bakmaa biz karistirdik ilhannazimla iyice:KK52::KK52::KK52::KK52:

nuarinimmmm bize bi yardim etsen...:KK52:

he valla yaww çorba olduu iyiceeee yasakımmm :KK52::KK52::KK52::KK52: biri bzi düzeltsinnnn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9:

Insaallah canim baktiriyorum bundan sonra hemde israrla
esimde 2yil oldu baktirali sükür bisey cikmadi ama suanki doktorum yine bakmaliyiz dedi önceki doktorlarim bidaha bakmamiza gerek yok demisti
suan gercekten doktordan yana icim rahat cünkü bu zamana kadar hicbir doktor benden suanki doktorumun istedigi tahlillerden hicbiri istememisti
sinirlensemmi üzülsemmi bilemedim bunca zaman zaman kaybi gerci Rabbim büyüktür vardir bi bildigi ki simdi bana iyi bir doktor nasip etti
Allah yardimcimiz olsun Insaallah hepimiz hayirlisiyla saglikli evlatlarimiza kavusuruz

hayılrısı olsun arkadaşım inş. iyi sonuçlar alırsın bu konu o kadar inceki insan bi başladımı herşeyi yaptırmk ve artık iyi sonuçlar görmek istiyor inş. hepimiz kavuşcas evlatlarımızaa :KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet ilhannazım borcamın üzerini folyoyla örteceksin sonra folyoyu çıkarıp üzeri kızarana kadar tutuyorsun fırında enfes bişey oluyo yumuşacık ve hafif kızartmadan bin kat daha sağlıklı hemide:)))Ayy yazamadım telefondan açtım laptobu:)):KK1::KK54:

saool canım valla bizde daha dün akşam annemlerde konuşmuştuk balık alcam nasıl pişircem bilmiorum dşe sanki duydunda geldin yaniiii :KK54::KK54::KK54::KK54::KK56::KK56::KK56::KK56:

X