- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.681
Ahahah hep sen mi çocuğa gıcıklık yapcan intikam alıyor sendenOfff eymene sucuk yeedirdime pisman oldum ya gelip gelip azini acip yuzume yaklastiriyor bide guluyirrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah hep sen mi çocuğa gıcıklık yapcan intikam alıyor sendenOfff eymene sucuk yeedirdime pisman oldum ya gelip gelip azini acip yuzume yaklastiriyor bide guluyirrrr
Haha niyeki tekrarmi istiyoOfff eymene sucuk yeedirdime pisman oldum ya gelip gelip azini acip yuzume yaklastiriyor bide guluyirrrr
Hönkariiimmmmm doldu doldu hemen gelirimmmHarbi halvet vaktin dolduysa seni alayim bu gece cok degisik fantaziler ogrendim vala bak
Ahahah hep sen mi çocuğa gıcıklık yapcan intikam alıyor senden
Ahahah hep sen mi çocuğa gıcıklık yapcan intikam alıyor senden
Gebe gebe hemdeeNasıda istekliHönkariiimmmmm doldu doldu hemen gelirimmm
Amann boşver arada bunalımda iyidir, kısası tabiOnun için grekli sebeblerim war . Siyasete giriyorum acilir miym die cikss hic bisi kesmio
Hönkariiimmmmm doldu doldu hemen gelirimmm
Yaw o dan nolacak saanki cocuk direk sarimsakmi yedi öp bide ne guselYok yasakim azi kokuyor
Ama yasakim hasret kaliyo insanGebe gebe hemdeeNasıda istekli
Ooooo yesssssAzgin kari tamam bu gece deprem olusturacaz tamam mi
Amann boşver arada bunalımda iyidir, kısası tabi
Hep aynı psikolojide olmaz insan, bazen birikiyor patlama noktasına geliyoruz.
Aynen oyle vala . Bide mahmutun is yoğunluğu da girince işin icine iyice bunalima giriyorum
Yaw o dan nolacak saanki cocuk direk sarimsakmi yedi öp bide ne gusel
Ama yasakim hasret kaliyo insan
Ne dedikkiSanki bizi al dedikNe kadar kiskancsinoz ya
Sende yeseydin keske o zaman rahatsiz etmezdi kokusuUeg yok kalsin
Bu topikte bi sen bi ben dimi hönkarimmmOnlar anlamaz kiz zevksiz garilar onlar