- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.661
Utandin mi kız minnoşşAyyhh şimdiye kadar böyle sözler duymadım kimseden, resmen ilan-ı aşk ediliyor bana, Oooooo öpüşte harika heeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utandin mi kız minnoşşAyyhh şimdiye kadar böyle sözler duymadım kimseden, resmen ilan-ı aşk ediliyor bana, Oooooo öpüşte harika heeee
Haha bilmemmiii bizim toplam en az 10 grup dagulmistirBir kaç aya kalmaz hepsi dağılır zaten
Çabuk geçsin,özlüyoruzGecer bkalim bi kac gune ins
Bendede kış sendromu başladı.ALLAM AFETSİN aMA SEVEMEDİM Bi TÜRLÜ KIŞI
O yüzden mi gruplari yasakladin cimcimeye yasakimmHaha bilmemmiii bizim toplam en az 10 grup dagulmistir
Korkuyom grup adın dan kurulmasindan
Sohbette hemen kaçıp çıkmak istiyom
Sendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuşGecer bkalim bi kac gune ins
Tanga grubu ne kızHarbicanim bundan iki hafta önce tanga grubumuz dagildi zaten 3 kisiydik
Yok cidden olmuyo nerde cokluk varsa bişey oluyo
Haha hiç sorma harbicanim sen bilmin yasadiklarimiziO yüzden mi gruplari yasakladin cimcimeye yasakimm
Hhahaah dimi doğru dedin bakSendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuş
Çabuk geçsin,özlüyoruz
Yaw tangoya tanga diyodu..tangam izi giyip sohbete geçiyödül haha zekziceTanga grubu ne kız
Haha bana minnoşş dediiiii kız sen sulanıyor musun bana Kaytan bıyıklımUtandin mi kız minnoşş
HahaaSendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuş
Sendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuş
Hee şimdi anladimYaw tangoya tanga diyodu..tangam izi giyip sohbete geçiyödül haha zekzice
Evettt daha napim sulandigimi anlaman içinHaha bana minnoşş dediiiii kız sen sulanıyor musun bana Kaytan bıyıklım
Hahaaa cilvelesmee acayip.yol aldıHaha bana minnoşş dediiiii kız sen sulanıyor musun bana Kaytan bıyıklım
Evettt daha napim sulandigimi anlaman için