- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.661
Utandin mi kız minnoşşAyyhh şimdiye kadar böyle sözler duymadım kimseden, resmen ilan-ı aşk ediliyor bana, Oooooo öpüşte harika heeee![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utandin mi kız minnoşşAyyhh şimdiye kadar böyle sözler duymadım kimseden, resmen ilan-ı aşk ediliyor bana, Oooooo öpüşte harika heeee![]()
![]()
Haha bilmemmiii bizim toplam en az 10 grup dagulmistirBir kaç aya kalmaz hepsi dağılır zaten![]()
Çabuk geçsin,özlüyoruzGecer bkalim bi kac gune ins![]()
Bendede kış sendromu başladı.ALLAM AFETSİN aMA SEVEMEDİM Bi TÜRLÜ KIŞI
![]()
O yüzden mi gruplari yasakladin cimcimeye yasakimmHaha bilmemmiii bizim toplam en az 10 grup dagulmistir
Korkuyom grup adın dan kurulmasindan
Sohbettehemen kaçıp çıkmak istiyom
![]()
Sendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuşGecer bkalim bi kac gune ins![]()
Tanga grubu ne kızHarbicanim bundan iki hafta önce tanga grubumuz dagildi zaten 3 kisiydik
Yok cidden olmuyo nerde cokluk varsa bişey oluyo![]()
Haha hiç sorma harbicanim sen bilmin yasadiklarimiziO yüzden mi gruplari yasakladin cimcimeye yasakimm![]()
HhahaahSendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuş![]()
Yaw tangoya tanga diyodu..tangam izi giyip sohbete geçiyödül haha zekziceTanga grubu ne kız![]()
Haha bana minnoşş dediiiiiUtandin mi kız minnoşş![]()
HahaaSendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuş![]()
Sendromdasın diye mi profil duvarın kamyon arkası gibi olmuş![]()
Hee şimdi anladimYaw tangoya tanga diyodu..tangam izi giyip sohbete geçiyödül haha zekzice![]()
Evettt daha napim sulandigimi anlaman içinHaha bana minnoşş dediiiiikız sen sulanıyor musun bana Kaytan bıyıklım
![]()
Hahaaa cilvelesmee acayip.yol aldıHaha bana minnoşş dediiiiikız sen sulanıyor musun bana Kaytan bıyıklım
![]()
Evettt daha napim sulandigimi anlaman için![]()