- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OhaaaaKiskanmis kiskanmis ozelden oyle bana ciplak resimler atiyorbakmaya utandim
Ohaaaa![]()
OlurOff tamam sana misvak alayim olur mu
kız ismi sil niye yaziyosunYaaaaa cok fena bu oyle boyle degil , ozelden ne acılar cektriyor bana(
Yasakımm ne yapayım Harbimm öyle konuşunca için pırr pırr ettiiiiHahaaa cilvelesmee acayip.yol aldı![]()
Anladım kız anladım, ayrıca çokta heyecan yaptım, birazdan kanatlanıp uçucamEvettt daha napim sulandigimi anlaman için![]()
Pkız ismi sil niye yaziyosun![]()
Sakin ol kız yüklüsün sen fazla heyecan yaramazAnladım kız anladım, ayrıca çokta heyecan yaptım, birazdan kanatlanıp uçucam![]()
![]()
Haha tamam Harbimm seni dinliyorum ve hemen sakin oluyorumSakin ol kız yüklüsün sen fazla heyecan yaramaz![]()
Heeeee ben neler cektigimi bir sizbilirsinizzzz 5 ay tam tamina 5 ay abacur yakamadimmm simdi de bebis yuzunden yakamiyorummmm midem.almiyor
Nazar degdirdinizzzz fantaziliklerime![]()
su profilimi duzenleyimmmhic iresim koymadimmm nasil sey edecem resimekliycem![]()
o sekildeeee degellll sizin gibi ozlu sozler ekliycem senin gibi pastacikini ekliycemmm oyleee bende okuz resimini koycammm birsey gordugum yokProfilinden profil resminin ustune şey itcen olur
o sekildeeee degellll sizin gibi ozlu sozler ekliycem senin gibi pastacikini ekliycemmm oyleee bende okuz resimini koycammm birsey gordugum yok![]()
Cumleten hayırlı cumalar![]()