• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Boyu 1.69 cm harbicanim..yok bizim ev hamurisi tatlı çok görmez.ama ben çok kola fanta ne içerim galiba ondan..Çünkü şeker çok onda:eek:10 kilo alırsan çok ıy toplamda..bi ay içinde fit olursun:KK53:
Boyun uzunmus maşallah:nazar: ay kola fanta hem şekerli hem gazlı hiç faydası yok zararı çok. Içme öyle seyler:KK60: ay inşallah yaa,ne kadar az kilo alsam o kadar iyi:KK73:

Şu 3 ayı bitirseydik bi... daha önce düşüğüm oldu benm tugbam,şimdi çok endişeliyim o yüzden. Kasık ağrım var baya,ödüm kopuyo kanama olacak bebegimi kaybedicem diye:KK43:
Allah korusun harbicanim..o kimyasal gebelik ti sağlıklı değildi ..Bu maşallah bak 3 aylık olacak..Rahim büyüyor ve bazı kadinlar hissediyor..çok yordunmu kendini uzanıp bişey aldinmi:KK19:

canlar kızım dogdu ayın 16 da elhamdullah saglıklı ama benım dogum baya zor gectı gahımde varısler varmıs onlarfa temızlenmıs kanamam fazla olmus agır gecmıs dogumum cok zorlanıyorum elifimle ılgılenemıyorum hıc annemle esiimin yardımıyla emzırebılıyorum sadece rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın 37+5 hunluk dogdu opuyorum hepınızı kendımı toparlayınca gelıvam ınşallah
Çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun. Bir an once toparlanisiniz inşallah. Bebeğiniz de hayırlı olsun:KK19:

Boyun uzunmus maşallah:nazar: ay kola fanta hem şekerli hem gazlı hiç faydası yok zararı çok. Içme öyle seyler:KK60: ay inşallah yaa,ne kadar az kilo alsam o kadar iyi:KK73:
İki haftadır kola almiyos...evdeki fanta bitsin çok nadir alaçam eve artikk..Çünkü gitmeli bu kilolar:KK53::110:

Back