- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.641
Yiğit anim bosladi toopikini
Kurmuş olma ihtimalleri yüksek yasakimAaaagitsin whatsap grubu kursunlar o zaman
Foruma giriyo ama topige gelmiyo hanimYiğit anim bosladi toopikini
Sana yakışmıyo öyle sendromlar,topla kendini dön aramizaSon bahar sedromu
Yeni bir aşk doğuyorCanimm benimm yaaa
Harbimm bak benim ilk hamile kaldığından beri kasık ağrım var ve şuan 4,5 ay bitti bende hala kasık ağrısı var. Eğer bahsettiğiniz buysa için rahat olsun Harbimm korkma bu çok n normalSüs yaw ne kanamasiHarbicanim anne topigine giriyomusun
Girmiyos an gir sor bak kaç kisi bendede var diycek.için rahat eder
HahahaYeni bir aşk doğuyorbu kadar güzel konuşmanın üzerine böyle sulu bir yorum yapmak bilemiyorum nasıl oldu
Bendede kış sendromu başladı.Son bahar sedromu
Ya ne bileyim ilk gebeligimde de böyle kasık ağrım vardı,sonra kanama başladı. Kaybettim meleğimiHarbimm bak benim ilk hamile kaldığından beri kasık ağrım var ve şuan 4,5 ay bitti bende hala kasık ağrısı var. Eğer bahsettiğiniz buysa için rahat olsun Harbimm korkma bu çok n normal
Anaamm çok heyecanlandım şimdi, Kaytan bıyıklım Harbimm delikanlım bana karşı boş olmadığını söylediHahahabende sana karşı boş değilim tugbammm
Daha başlamadan gıcık mı aldın kıştan yasakimBendede kış sendromu başladı.ALLAM AFETSİN aMA SEVEMEDİM Bi TÜRLÜ KIŞI
Anaamm çok heyecanlandım şimdi, Kaytan bıyıklım Harbimm delikanlım bana karşı boş olmadığını söyledi
Aman kursunlar ne işe yariyosaKurmuş olma ihtimalleri yüksek yasakimtipsizler
Canım benim ya kıyamam ki sana. Biliyorum o korkuyu içinden atamazsın ama çok fazla düşünmemeye çalış, iyiki şeylerle meşgul etmeye çalış zihnini canım Harbimm benimYa ne bileyim ilk gebeligimde de böyle kasık ağrım vardı,sonra kanama başladı. Kaybettim meleğimi
Her sene yasiyom ki biliyom havasını karını ayazını buzunuDaha başlamadan gıcık mı aldın kıştan yasakim
Bir kaç aya kalmaz hepsi dağılır zatenAman kursunlar ne işe yariyosa
Kaç dovusle bitiy o gruplar bunu en iyi biz biliyos
Ayyhh şimdiye kadar böyle sözler duymadım kimseden, resmen ilan-ı aşk ediliyor bana, Oooooo öpüşte harika heeeetabii kiziiamm senin gibisini bulmuşum kaçırır mıyım hiç
Kaç senedir ordasiniz yasakim? Alışamadin mi havasinaHer sene yasiyom ki biliyom havasını karını ayağını buzunu
Sana yakışmıyo öyle sendromlar,topla kendini dön aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?