Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Boyu 1.69 cm harbicanim..yok bizim ev hamurisi tatlı çok görmez.ama ben çok kola fanta ne içerim galiba ondan..Çünkü şeker çok onda10 kilo alırsan çok ıy toplamda..bi ay içinde fit olursun
Boyun uzunmus maşallah ay kola fanta hem şekerli hem gazlı hiç faydası yok zararı çok. Içme öyle seyler ay inşallah yaa,ne kadar az kilo alsam o kadar iyi

Şu 3 ayı bitirseydik bi... daha önce düşüğüm oldu benm tugbam,şimdi çok endişeliyim o yüzden. Kasık ağrım var baya,ödüm kopuyo kanama olacak bebegimi kaybedicem diye
Allah korusun harbicanim..o kimyasal gebelik ti sağlıklı değildi ..Bu maşallah bak 3 aylık olacak..Rahim büyüyor ve bazı kadinlar hissediyor..çok yordunmu kendini uzanıp bişey aldinmi

Çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun. Bir an once toparlanisiniz inşallah. Bebeğiniz de hayırlı olsun

Boyun uzunmus maşallah ay kola fanta hem şekerli hem gazlı hiç faydası yok zararı çok. Içme öyle seyler ay inşallah yaa,ne kadar az kilo alsam o kadar iyi
İki haftadır kola almiyos...evdeki fanta bitsin çok nadir alaçam eve artikk..Çünkü gitmeli bu kilolar

Allah korusun harbicanim..o kimyasal gebelik ti sağlıklı değildi ..Bu maşallah bak 3 aylık olacak..Rahim büyüyor ve bazı kadinlar hissediyor..çok yordünkü kendini uzanıp bişey aldinmi
Amin yasakimm. Yok kız hic bişey yapmiyorum,sürekli yatıyorum ama yinede kasıklarm agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…