- 29 Ocak 2015
- 6.874
- 127.408
- 548
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.621
Canım canımmmm Harbimm çok sağol, sende çok tatlısın, tatlımı tatlı çok tatlı bir annesin senNe tatlısın kız sen sekerparemm
Boyun uzunmus maşallahBoyu 1.69 cm harbicanim..yok bizim ev hamurisi tatlı çok görmez.ama ben çok kola fanta ne içerim galiba ondan..Çünkü şeker çok onda10 kilo alırsan çok ıy toplamda..bi ay içinde fit olursun
Allah korusun harbicanim..o kimyasal gebelik ti sağlıklı değildi ..Bu maşallah bak 3 aylık olacak..Rahim büyüyor ve bazı kadinlar hissediyor..çok yordunmu kendini uzanıp bişey aldinmiŞu 3 ayı bitirseydik bi... daha önce düşüğüm oldu benm tugbam,şimdi çok endişeliyim o yüzden. Kasık ağrım var baya,ödüm kopuyo kanama olacak bebegimi kaybedicem diye
Çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun. Bir an once toparlanisiniz inşallah. Bebeğiniz de hayırlı olsuncanlar kızım dogdu ayın 16 da elhamdullah saglıklı ama benım dogum baya zor gectı gahımde varısler varmıs onlarfa temızlenmıs kanamam fazla olmus agır gecmıs dogumum cok zorlanıyorum elifimle ılgılenemıyorum hıc annemle esiimin yardımıyla emzırebılıyorum sadece rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın 37+5 hunluk dogdu opuyorum hepınızı kendımı toparlayınca gelıvam ınşallah
İki haftadır kola almiyos...evdeki fanta bitsin çok nadir alaçam eve artikk..Çünkü gitmeli bu kilolarBoyun uzunmus maşallahay kola fanta hem şekerli hem gazlı hiç faydası yok zararı çok. Içme öyle seyler ay inşallah yaa,ne kadar az kilo alsam o kadar iyi
Amin yasakimm. Yok kız hic bişey yapmiyorum,sürekli yatıyorum ama yinede kasıklarm agriyoAllah korusun harbicanim..o kimyasal gebelik ti sağlıklı değildi ..Bu maşallah bak 3 aylık olacak..Rahim büyüyor ve bazı kadinlar hissediyor..çok yordünkü kendini uzanıp bişey aldinmi
Canimm benimm yaaaCanım canımmmm Harbimm çok sağol, sende çok tatlısın, tatlımı tatlı çok tatlı bir annesin sen
Bence de almayin,emir de alışmasn o yaşta. Sağlıksız şeyler. Onları iceceginize meyve suyu içinİki haftadır kola almiyos...evdeki fanta bitsin çok nadir alaçam eve artikk..Çünkü gitmeli bu kilolar
Korkma dayanilmiycak gibi değilse büyük ihtimal rahim genisliyoAmin yasakimm. Yok kız hic bişey yapmiyorum,sürekli yatıyorum ama yinede kasıklarm agriyo
Doru çocuk goruyo istiyo BardaktakiniBence de almayin,emir de alışmasn o yaşta. Sağlıksız şeyler. Onları iceceginize meyve suyu için
Yok öyle dayanilmayacak gibi değil de tedirgin oluyorum ışte,bişey olucak,kanama basliycak gibi geliyoKorkma dayanilmiycak gibi değilse büyük ihtimal rahim genisliyo
Haha kiz yerim sizi Tuğba la ne gusel cilvelesiyosunuzCanimm benimm yaaa
Evet yaa bende eskiden çok içerdim o gazlı içecekler yüzünden midem mahvoldu ya gastrit oldumDoru çocuk goruyo istiyo Bardaktakini
Şeker cikolota ya alışmadi derken allah korusun bunlara alisir sa bunlar daha kotu
Çok tatlı ama yaaHaha kiz yerim sizi Tuğba la ne gusel cilvelesiyosunuzaranıza girdim afedin
Süs yaw ne kanamasiYok öyle dayanilmayacak gibi değil de tedirgin oluyorum ışte,bişey olucak,kanama basliycak gibi geliyo
Sevmedim ben o analarıSüs yaw ne kanamasiHarbicanim anne topigine giriyomusun
Girmiyos an gir sor bak kaç kisi bendede var diycek.için rahat eder
Abow gastritmi geçmiş olsun..Evet yaa bende eskiden çok içerdim o gazlı içecekler yüzünden midem mahvoldu ya gastrit oldum3-4 senedir bıraktım artık içmiyorum
Sağol canm. Ay şeker en kötüsüAbow gastritmi geçmiş olsun..
Dr şeker hastası olursun dedi bide
AaaaSevmedim ben o analarıkendi aralarında grup olmuşlar başkalarına cevap vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?