- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.501
Profile yazalım derken burayı.unuttukAaa topik ne ka bos ne ka sessiz neka yetim ne ka oksuz kalmis
Hoşgeldin.yaşınız kaç bilmiyorum ama bi yıl deneyin yada en az 6 ay olmadı Bi dr kontrolunden geçersiniz.tabi ins gerek kalmaz..folikasiti bi kere içme bencede yeterli..daha çok yeni denemeler galatasaray hiç telaş etme..yeterki yumurta günlerini kaçırmayın.rabbim ins nasıp .eder..soğan kurunu ben yılda 3 kes ne yapıyodum.Tesadüf mu bilmiyorum.bi kacc ay içinde hamile kaliyodum...incir kurunu hic yapmadım..soğan Rahmi temizliyom...hani çok ıy bi kur..regl düzenin nası..sorun yoksa reglin 8.ve 16 .günleri düzenli gün aşırı çalışın yeterli bence..Kızlar merhaba
Temmuz ayında evlendik hiç korunmadık eşimle bebek istediğimiz için ama bunun içinde geçen haftaya kadar özel bir çabamız olmadı doktora gitmedik herhangibir kontrolden geçmedik.her ay adetimden önce hayal kurmak çok güzel fakat o gün geldiğinde dünya başıma yıkılıyor yaşadığım şehirde dertleşebileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok.
Saraçoğlunun soğan kürünü duydum.
Adetimin bittiği gün soğan kürüne başladım sabah akşam içiyorum işe yararmı bilmem portalda işine yarayanlar yazmış bende denemekten ne çıkar düşüncesiyle uygulamaya başladım o bittikten sonra incir kürünü havuç kürünü uygulayacağım. Daha yeni evliyiz Allahım inşallah banada güzel haberler almayı nasip eder.bunun yanında hergün foliktrio içiyorum günde 3 kez içiyordum ama bi sitede fazlasının zarar olabileceğini okudum bugün itibariyle günde bire indirdim.kafama takmamaya çalışıyorum geçen ay adetim bir güncük gecikti o zaman bile o kadar heveslendimkiiiiii.ama sonuç yine negatifti.bu ay aklıma getirmemek için elimden geleni yaptım pek oralı olmamaya çalıştım ama tabi birlikteliğimizin sonunda ayaklarımı yarım saat mutlaka havada beklettiminşallah çok zaman geçmeden Allahım bizide görür.yıllardır çocuğu olmayanları görüyorum duyuyorum diyorumki kızım kendine bencillik yapma amaaaa işte elimde değil.insan birşeyin üstüne düşünce böyle olurya onun hesap :) kızlarrrrr fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum
Hoşgeldin harbicanimm...Yupiiii.kuzucuk buyuyooooooSelaammmm
Hoş buldum bebikimm evet teyzesii 6 gr olduuuHoşgeldin harbicanimm...Yupiiii.kuzucuk buyuyoooooo
Merhaba ben soğan kürünü soracaktım gerçekten işe yarıyo mu??? Benim De 10 aydır bebeğim olmuyo. Kasımda hsg Çek'imi yapacak Dr. Bi de soğan kürünü mü denesem yardımmmmmmHoşgeldin.yaşınız kaç bilmiyorum ama bi yıl deneyin yada en az 6 ay olmadı Bi dr kontrolunden geçersiniz.tabi ins gerek kalmaz..folikasiti bi kere içme bencede yeterli..daha çok yeni denemeler galatasaray hiç telaş etme..yeterki yumurta günlerini kaçırmayın.rabbim ins nasıp .eder..soğan kurunu ben yılda 3 kes ne yapıyodum.Tesadüf mu bilmiyorum.bi kacc ay içinde hamile kaliyodum...incir kurunu hic yapmadım..soğan Rahmi temizliyom...hani çok ıy bi kur..regl düzenin nası..sorun yoksa reglin 8.ve 16 .günleri düzenli gün aşırı çalışın yeterli bence..
Netim in düzeni yok harbicanim giriş yapamadımNerdesiniz yaa
Barbie bende yaradı diyebilirim.ana bak hsg çekil.ondan sonra çok hamile kalan var..olmadı soğan kurunu de yaparsın..Rabbim ins sanada nasip eder.Merhaba ben soğan kürünü soracaktım gerçekten işe yarıyo mu??? Benim De 10 aydır bebeğim olmuyo. Kasımda hsg Çek'imi yapacak Dr. Bi de soğan kürünü mü denesem yardımmmmmm
Amin Canım amiinnnnn.. Acaba diyorum ilk soğan kürünü yapıpta mı sonra hsg çekilsem??Barbie bende yaradı diyebilirim.ana bak hsg çekil.ondan sonra çok hamile kalan var..olmadı soğan kurunu de yaparsın..Rabbim ins sanada nasip eder.
Hoş geldin yasakimmmNetim in düzeni yok harbicanim giriş yapamadım
Ama sindi regl oldunmu...ben regl bitince başlıyodum... iki hafta hiç ara vermeden sabah akşam yapıyodum...Amin Canım amiinnnnn.. Acaba diyorum ilk soğan kürünü yapıpta mı sonra hsg çekilsem??
Bi De Canım bu soğan kürü yaptığım ay korunmamız mı gerekiyor çünkü adet bitince başlayıp 15 gün yapılıyor zararı olur muAma sindi regl oldunmu...ben regl bitince başlıyodum... iki hafta hiç ara vermeden sabah akşam yapıyodum...UYGUNSAN YAP Bu Ayy O zaman
Yok ben hiç korunmadım..İbrahim Saraçoğlunun kuru jac kes dedi tv de korunmaya gerek yok düşüne neden olmaz diye...emin olmak için sitesi var okuyabilirsin.Bi De Canım bu soğan kürü yaptığım ay korunmamız mı gerekiyor çünkü adet bitince başlayıp 15 gün yapılıyor zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?