• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hee anladım. Oturma izni neden almadiniz ki habibtem?
Tam alacazzzzz oturma.izni cok pahaliiiiii oldu bekleyon dedilerrr...daha sonra hamile.kaldim.kizimaaa gittim turkiyeye...8 ay kaldim ordaaa...twkrar gwldim dugun masrafi kaynimin.
Sonra doger kaynimin masrafi derken para biriktirdik simdide ikinci bebek..yanu anlayacaginnnn yetistiremiyorz:KK16:

Tam alacazzzzz oturma.izni cok pahaliiiiii oldu bekleyon dedilerrr...daha sonra hamile.kaldim.kizimaaa gittim turkiyeye...8 ay kaldim ordaaa...twkrar gwldim dugun masrafi kaynimin.
Sonra doger kaynimin masrafi derken para biriktirdik simdide ikinci bebek..yanu anlayacaginnnn yetistiremiyorz:KK16:
Himm hayırlısı canimm:KK60:

Haha bu topikten kis zor çıkıyo...İkinci bebe istediğim zaman gidecem burdan kız olan topike:KK53::eek:

E harfinde uyacanmi bozacanmi harbicanim:eek:

Habibtem bozdu :KK42:
Bende bileydim başka topiklere giderdim kız istiyoduk biz:KK53:

Bozcam galiba kayinpederimin adı olcak erkek olursa hayatta değil kendisi.

Arbimmm kayinbabanin ismi neeee bende kayinbabamin ismini koyacam.ailede ilk erkek torun yineeeee catlasin patlasin kaynimmm sozde belli olmamissss cinsiyeti esasoglanin bebeginin...ilk cocuk.benden ilk erkek cocukta benden :KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back