- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.481
kalp atışını duydunuz mu canm. Duyunca risk %50 oranında azalır. Rabbim o acıyı ne bana ne başksına birdaha yaşatmasınbendede düşük riski var hamilelik takvimimi ondan kaldırdım.inş. sende sağlıklı bir bebeğe kvuşrsun en kısa zmnda
keseyi göremedik değerlerim çok az oyğzden risk daha büykkalp atışını duydunuz mu canm. Duyunca risk %50 oranında azalır. Rabbim o acıyı ne bana ne başksına birdaha yaşatmasın
aynen oyle canm, dualarını eksik etme rabbim buyuktur. İnşllh o acıları bn yaşadım sen yaşama.. Benm hala piskolojim toparlanmadı.. Sırf kafamı dağıtmak için işe başladım. Çalışıyorumkeseyi göremedik değerlerim çok az oyğzden risk daha büyk
progesteron da düşük. iğnelerle tutunmaya çalışıo yavrum ama şükür yükselmeye başladı değerlerimiz ama ne dicen alan da verende rabbim. boynum kıldan ince
Helloo
Iyidir canim senden naber? Neden gebelik takvimini kaldirdin?naber?
kısa bir süreliğine yokum gidiorum çok bunaldım kafamı dağıtcmIyidir canim senden naber? Neden gebelik takvimini kaldirdin?
A.s canımmm
Hayırdır canim sorun yok inşallah?kısa bir süreliğine yokum gidiorum çok bunaldım kafamı dağıtcm
gerçekten çok bunaldım artık siz bliosunuz başkaları bebeği bilmesede olur .Iyidir canim senden naber? Neden gebelik takvimini kaldirdin?
hep aynı şeyler bişi konuşursun suçlu olursun . ne bilim çok sıkıldım tadım tuzum kalmadı kendimi yalnız hissetmeye başladımHayırdır canim sorun yok inşallah?
Ne oldu bilmiyorum ama düzelir inşallahgerçekten çok bunaldım artık siz bliosunuz başkaları bebeği bilmesede olur .
Kıyamam ya üzülme sen bak biz seni yalnız bırakmıyoruzhep aynı şeyler bişi konuşursun suçlu olursun . ne bilim çok sıkıldım tadım tuzum kalmadı kendimi yalnız hissetmeye başladım
yalnızım çok bunaldım kendinize ii bakınKıyamam ya üzülme sen bak biz seni yalnız bırakmıyoruz
Peki canım sen bilirsin Allah a emanet olyalnızım çok bunaldım kendinize ii bakın
çok yıprandım bu haytta yaşadıklarımı kaldıramıorum artık.Peki canım sen bilirsin Allah a emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?