- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.521
Reglim düzenli tatliş eşimde de sorun çıkmadı şükür. Ama tüplere bakılmadı Bi işteYok ben hiç korunmadım..İbrahim Saraçoğlunun kuru jac kes dedi tv de korunmaya gerek yok düşüne neden olmaz diye...emin olmak için sitesi var okuyabilirsin.
Reglin duzenlimi barbie..yani sebepsiz infertilitemi ...eşin sperm testi ne yaptirdimi
Şükür o zaman barbie..ozaman hem.kuru dene hemde hsg çekil.hayırlısı ins..bura gel bak çok ark ..var. hamile kalan.hsg den ne Sobra..konuşuruz..bebeni burda beklerizReglim düzenli tatliş eşimde de sorun çıkmadı şükür. Ama tüplere bakılmadı Bi işte
YasakimmmÇocuğu da çıkarmıyom..bi haftadır yagmir varrr yaw
Simdidede yagiyo
karabiberiminde bat günü yakindi ama ne zamandi yaww ,:44::44:aklim karistii hatirlayamadimmm:44::44::44:
Bende hazirlik.icindeyimmm gidiyorummm skinti bastiiii beni gidexem.diyeeee iznim.bitiyor gitmek istekiyorum turkiyeye
Ne izni kızBende hazirlik.icindeyimmm gidiyorummm skinti bastiiii beni gidexem.diyeeee iznim.bitiyor gitmek istekiyorum turkiyeye
Ne izni kıznerdesin sen simdi?
ii gcler
yok üzülmüorum artık ama işte pskolji allak bullak olduTubisim gecmis olsun cnm . Ne dnir bilmem ama . Rabbim daha cok sevmiski melegini almis yanina . Ins en kisa zamanda tekrar gonderirim rabbm melegini uzulme olur mu cnm
-TubiSh- .!.:yok üzülmüorum artık ama işte pskolji allak bullak oldu
Ne oldu
Canım benim... gördüm iletini çok üzüldüm,yazacak bişey bulamadim. Inan benm de içim acıdı. Rabbim hayırlı zamanda,hayırlı evlat verir inşallah. Dualarim seninleii gcler
Ne oldu
Çok zorlaniyom Cimcimem8 gram olmussunuzoturup kalkaken zorlanmiyon demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?