- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da helloğğheelllloooğğğğğğcimcimegfb nerdeeeee
aaaaaoooooooo nidennn niçüüün niyeeeeeeeeeeSana da helloğğcimcime benm oldu artik,yasakladim buraya girmesini
![]()
şükür allah'a canım benimm maşallahşükür canım iyiyim bende
Canım öyle istediaaaaaoooooooo nidennn niçüüün niyeeeeeeeeee![]()
aaaaa onun yeri bende ayrı amaa hepiniz bana burun kıvırırken o aldı beni kanadının altınaaaCanım öyle istedi![]()
Iftira atma nerde burun kıvırdık zalımın gızıaaaaa onun yeri bende ayrı amaa hepiniz bana burun kıvırırken o aldı beni kanadının altınaaa![]()
ilk baş sevmediniz beni kabul et sen deIftira atma nerde burun kıvırdık zalımın gızı![]()
Tanimadigim birini nasil seveyim ya da sevmeyeyim uydurmailk baş sevmediniz beni kabul et sen de![]()
Oy canım canım benim ya çok sağolcanım canımmmm her zamannn![]()
bananeeeeeeTanimadigim birini nasil seveyim ya da sevmeyeyim uydurma![]()
aslm cnm hgSelam canlar. Kimler var bakimm![]()
![]()
![]()
slm cnm. Hoşbuldum. Yeni misin sen buralarda tanışmadık senle daha onceaslm cnm hg
10beybisi ben yeni deilimslm cnm. Hoşbuldum. Yeni misin sen buralarda tanışmadık senle daha once
denk gelmedik o zmn daha once10beybisi ben yeni deilim
ben tubsh 20 yaşında 7 aylık evli 5+0günlük hamileyim böle işte :)denk gelmedik o zmn daha once
ben bebe 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Sen canm![]()
maşllh darısı bana inşllh. Benmde 2 duşuğum varben tubsh 20 yaşında 7 aylık evli 5+0günlük hamileyim böle işte :)
bendede düşük riski var hamilelik takvimimi ondan kaldırdım.inş. sende sağlıklı bir bebeğe kvuşrsun en kısa zmndamaşllh darısı bana inşllh. Benmde 2 duşuğum varşimdi sabırla yeni gebeliğimi bekliyorum