- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.441
Allah razı olsun canım Hasibe ismimTabiki ederim canım, adını söylersen ismen dua ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım Hasibe ismimTabiki ederim canım, adını söylersen ismen dua ederim
Amin canım Allah senden de razı olsun, adını dua listeme yazıcam şimdi, bundan sonra Allahın izniyle her zaman dualarımda olacaksınAllah razı olsun canım Hasibe ismim
Sağol canım :)Amin canım Allah senden de razı olsun, adını dua listeme yazıcam şimdi, bundan sonra Allahın izniyle her zaman dualarımda olacaksın
oh iyi hadi bari benim yemeğim yok :/ yapcamAynıymış neyseki bu akşam yemekle uğraşmıcam kv çağırdı :)
Sende sağol canım :)Sağol canım :)
Bana da yemek yapsanıza kız :)oh iyi hadi bari benim yemeğim yok :/ yapcam
yapayım canımmmm,yemek yapmaya bayılırımmm ne istersin söyleeBana da yemek yapsanıza kız :)
Oy Allah razı olsun ya gerçekten bunu duymak bile beni mutlu etti. etrafımda yardımcı olacak kimse yok ya böyle şeyler duymak çok hoşuma gidiyoryapayım canımmmm,yemek yapmaya bayılırımmm ne istersin söylee
ah canımm keşke gerçekten elden birşey gelse de böyle lafta kalmasa .senden de allah razı olsun.....Oy Allah razı olsun ya gerçekten bunu duymak bile beni mutlu etti. etrafımda yardımcı olacak kimse yok ya böyle şeyler duymak çok hoşuma gidiyor
inşallah herşey yolunda gider canım....Kızlar bugün kontrolüm var bana dua edin hamisler :))
Olsun canım lafta bile olsa yardımdan kaçanlar var etrafımda. O yüzden böyle duymak bile çok hoşuma gidiyorah canımm keşke gerçekten elden birşey gelse de böyle lafta kalmasa .senden de allah razı olsun.....
canım canımmmm her zamannnOlsun canım lafta bile olsa yardımdan kaçanlar var etrafımda. O yüzden böyle duymak bile çok hoşuma gidiyor
iyiyiz canım senden naber bakalımnaber kızlarrr
şükür canım iyiyim bendeiyiyiz canım senden naber bakalım