- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.461
Sana da helloğğheelllloooğğğğğğcimcimegfb nerdeeeee
aaaaaoooooooo nidennn niçüüün niyeeeeeeeeeeSana da helloğğcimcime benm oldu artik,yasakladim buraya girmesini
şükür allah'a canım benimm maşallahşükür canım iyiyim bende
Canım öyle istediaaaaaoooooooo nidennn niçüüün niyeeeeeeeeee
aaaaa onun yeri bende ayrı amaa hepiniz bana burun kıvırırken o aldı beni kanadının altınaaaCanım öyle istedi
Iftira atma nerde burun kıvırdık zalımın gızıaaaaa onun yeri bende ayrı amaa hepiniz bana burun kıvırırken o aldı beni kanadının altınaaa
ilk baş sevmediniz beni kabul et sen deIftira atma nerde burun kıvırdık zalımın gızı
Tanimadigim birini nasil seveyim ya da sevmeyeyim uydurmailk baş sevmediniz beni kabul et sen de
Oy canım canım benim ya çok sağolcanım canımmmm her zamannn
bananeeeeeeTanimadigim birini nasil seveyim ya da sevmeyeyim uydurma
aslm cnm hgSelam canlar. Kimler var bakimm
slm cnm. Hoşbuldum. Yeni misin sen buralarda tanışmadık senle daha onceaslm cnm hg
10beybisi ben yeni deilimslm cnm. Hoşbuldum. Yeni misin sen buralarda tanışmadık senle daha once
denk gelmedik o zmn daha once10beybisi ben yeni deilim
ben tubsh 20 yaşında 7 aylık evli 5+0günlük hamileyim böle işte :)denk gelmedik o zmn daha once
ben bebe 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Sen canm
maşllh darısı bana inşllh. Benmde 2 duşuğum varben tubsh 20 yaşında 7 aylık evli 5+0günlük hamileyim böle işte :)
bendede düşük riski var hamilelik takvimimi ondan kaldırdım.inş. sende sağlıklı bir bebeğe kvuşrsun en kısa zmndamaşllh darısı bana inşllh. Benmde 2 duşuğum varşimdi sabırla yeni gebeliğimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?