• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hatırlıorum sen bnm dua ettiğm arkadaşlar birer birer hamile kaldı demiştin sanada dua edicem demiştin. saolasın kuzummm iyiki varsınnn ogünlerimde hep yanımdaydın:KK200::KK15:
Canım benim inan dua listem tek tek azalıyor ve ben çok mutlu oluyorum. Özellikle bebek için dua ettiğim arkadaşlarımdan hamileyim haberini aldıktan sonra büyük bir zevkle siliyorum o listeden isimleri :)) sende sağol kuzum benim, ben ne yaptım ki bir iki sohbet ettim ve hep dua ettim ve bundan dolayı da çok mutlu oldum :KK60:

Canım benim inan dua listem tek tek azalıyor ve ben çok mutlu oluyorum. Özellikle bebek için dua ettiğim arkadaşlarımdan hamileyim haberini aldıktan sonra büyük bir zevkle siliyorum o listeden isimleri :)) sende sağol kuzum benim, ben ne yaptım ki bir iki sohbet ettim ve hep dua ettim ve bundan dolayı da çok mutlu oldum :KK60:
gerçekten çok saol iyi ki varsın:KK200::KK15:

images-14.jpeg

2gündür baya soğuk canım,giyinmeyi sevmeyen biri olarak kendi çapımda sıkı giyiniyorum işte :KK70: sen dikkat et asıl amann amannn
aynen bnde çok giyinmeyi sevmem ama kat kat giyinioz artık .. dikkat ediorum ıhlamurdu meyveydi yoğurttu işte biz ucundan kurtulduk hastalıktan

Back