- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.421
baştan kötü düşünme ,çağırma güzelim.bol bol doğal c vitamini alcaksın.portakal limon mandalina elma bunları eksik etmeinşllah olmyız yine kış zor geçicek bnm için
eksik etmioz allah şükür bakalımbaştan kötü düşünme ,çağırma güzelim.bol bol doğal c vitamini alcaksın.portakal limon mandalina elma bunları eksik etme
Hosbulduk canım. Insanin Yanlız olmadigini bilmesi cok güzelHg aramizaaa
İçini isit yigitiminnHonkarim honkarimnerelerdesin mapis cok mu sovuk
ben öptüm mü öyle öperim işteAnamm o nasıl öpmek kız öyleeee
Tabiki dua ederim canım benim. Eğer adını söylersen ismen dua ederim sana canımcanımm dualarına beni de ekle eksik etmeHALLEYS
ismim cansu canım. allah razı olsun hepiniz dualarımdasınız tuğba galiba senin de ?Tabiki dua ederim canım benim. Eğer adını söylersen ismen dua ederim sana canım
Tamam canım ismini şimdi yazıcam dua listeme, Allahın izniyle bundan sonra her zaman dualarımda olacaksın. Amin canım benim Allah senden de razı olsun. Ebru canım benim adım tuğbaismim cansu canım. allah razı olsun hepiniz dualarımdasınız tuğba galiba senin de ?
burdayım been :)kızlar nerelerdesiniz?
banada dua edermisin?Tamam canım ismini şimdi yazıcam dua listeme, Allahın izniyle bundan sonra her zaman dualarımda olacaksın. Amin canım benim Allah senden de razı olsun. Ebru canım benim adım tuğba
nasılsın görüşmeyeli? :)burdayım been :)
çok şükür canımmm iş ev koştur koştur geçiyo günler sende ne var ne yok ,yolunda mı herşeynasılsın görüşmeyeli? :)
şükür bi sıkıntı yok çalışıyorum eve gitmeye çok var dahaçok şükür canımmm iş ev koştur koştur geçiyo günler sende ne var ne yok ,yolunda mı herşey
benim de daha 3 saatşükür bi sıkıntı yok çalışıyorum eve gitmeye çok var daha
Aynıymış neyseki bu akşam yemekle uğraşmıcam kv çağırdı :)benim de daha 3 saat:/
Tabiki ederim canım, adını söylersen ismen dua ederimbanada dua edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?