- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.401
Canım benim inan dua listem tek tek azalıyor ve ben çok mutlu oluyorum. Özellikle bebek için dua ettiğim arkadaşlarımdan hamileyim haberini aldıktan sonra büyük bir zevkle siliyorum o listeden isimleri :)) sende sağol kuzum benim, ben ne yaptım ki bir iki sohbet ettim ve hep dua ettim ve bundan dolayı da çok mutlu oldumhatırlıorum sen bnm dua ettiğm arkadaşlar birer birer hamile kaldı demiştin sanada dua edicem demiştin. saolasın kuzummm iyiki varsınnn ogünlerimde hep yanımdaydın
gerçekten çok saol iyi ki varsınCanım benim inan dua listem tek tek azalıyor ve ben çok mutlu oluyorum. Özellikle bebek için dua ettiğim arkadaşlarımdan hamileyim haberini aldıktan sonra büyük bir zevkle siliyorum o listeden isimleri :)) sende sağol kuzum benim, ben ne yaptım ki bir iki sohbet ettim ve hep dua ettim ve bundan dolayı da çok mutlu oldum
Sende çok sağol kuzum benim, sende iyiki varsıngerçekten çok saol iyi ki varsın
nasılsın kuşummmmmm yok dimi yaramazlıkGünaydın canımınnnn canıııı
iyiyiz kuzum bugün hastalığı atlattık sanırım az bi kuru öksürük kaldı oda geçrr bi iki günenasılsın kuşummmmmm yok dimi yaramazlık
Gunaydin kızlar. Beni de aranıza alın. Bu ay ilk denememizdi ama olmadi
oh çok şükür canım hadi bakalım .ben de iyiyim çok şükür iş ev koşturma geçiyo günler yok yaramazlık çok şüküriyiyiz kuzum bugün hastalığı atlattık sanırım az bi kuru öksürük kaldı oda geçrr bi iki güne
sen nasılsın balım?
ohh çok şükür iyisin dimi kendini yorma havalar soğuk bursa burdan daha soğuktur sıkı giyin üşütmeoh çok şükür canım hadi bakalım .ben de iyiyim çok şükür iş ev koşturma geçiyo günler yok yaramazlık çok şükür
2gündür baya soğuk canım,giyinmeyi sevmeyen biri olarak kendi çapımda sıkı giyiniyorum işteohh çok şükür iyisin dimi kendini yorma havalar soğuk bursa burdan daha soğuktur sıkı giyin üşütme
aynen bnde çok giyinmeyi sevmem ama kat kat giyinioz artık .. dikkat ediorum ıhlamurdu meyveydi yoğurttu işte biz ucundan kurtulduk hastalıktan2gündür baya soğuk canım,giyinmeyi sevmeyen biri olarak kendi çapımda sıkı giyiniyorum iştesen dikkat et asıl amann amannn
aman bu kadarla gelmiş geçmiş olsun canımmmaynen bnde çok giyinmeyi sevmem ama kat kat giyinioz artık .. dikkat ediorum ıhlamurdu meyveydi yoğurttu işte biz ucundan kurtulduk hastalıktan
inşllah olmyız yine kış zor geçicek bnm içinaman bu kadarla gelmiş geçmiş olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?