- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.301
Canim sen şu testin komple resmini cekebilir misin?
tamam bebem atıom smdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen şu testin komple resmini cekebilir misin?
çok saol allah razı olsun lolitam aşkitellamayyyy yenı hamıle bırı dahaaa :) cok sevındım.
başka ağada yok napsak şeker ağa gelse dicem oda tıkanmakla meşkuldür .. pargalı gelsinnn gelsinnn hemen buraya :))Gül ağa masaj yapcak bana işi var onun
çok saol allah razı olsun lolitam aşkitellam
allah isteyen herkise nasip etsin
Bu tahlillerden anlayan arkadaşa yolladim resmi canm birazdan cevap yazar bende sana yazarim
Çok teşekkür ediyorum canmm inşallahne güzel kuzum hayırlısı olsun.. inş en yakın zamanda kavuşursun yavruna♥
Bu tahlillerden anlayan arkadaşa yolladim resmi canm birazdan cevap yazar bende sana yazarim
seninle konuşmuşduk sanki sen bana pkolumusun die sormuştun benm adetimin düzensiz olduğu günlerde kuzuö ben adet söktürğcü kullanarak adet oluorım ozmndan beri bu ay adet söktürücüyü bıraktım bıraktığım gibi hamile kaldım nasip kısmet bu işler allah ol derse olur bnm içinde zordu hamile kalmak ama oldu işte hatta bu ay için doktor farklı ilaç bile vermişti iki ay iki kutu kullanıcaktım . ama bak geldi meleğim .. allahıma şükür o ilaçlarada gerek kalmadı .inş seninde mucizen gelir en kısa zmndaamın amın amın sonsuz kere amınn...pkoluyum
inşallah aminn♥Çok teşekkür ediyorum canmm inşallah
Yanaklarımı mıncırdın hissettim
seninle konuşmuşduk sanki sen bana pkolumusun die sormuştun benm adetimin düzensiz olduğu günlerde kuzuö ben adet söktürğcü kullanarak adet oluorım ozmndan beri bu ay adet söktürücüyü bıraktım bıraktığım gibi hamile kaldım nasip kısmet bu işler allah ol derse olur bnm içinde zordu hamile kalmak ama oldu işte hatta bu ay için doktor farklı ilaç bile vermişti iki ay iki kutu kullanıcaktım . ama bak geldi meleğim .. allahıma şükür o ilaçlarada gerek kalmadı .inş seninde mucizen gelir en kısa zmnda
tarlusal kullanmadım gerek kalmadı ona trisequens kullanmıştım sonra doktor tarlusalı vermişti bu ayın 10undan itibaren başlıycaktım ama meleğim geldi ilaca başlamak nasip olmadıaaa ölemı olabılır cnm knusmusuzdur.nasıl yanı sende benım ilaç almadan regl olamıo muydun?pekı her ay mı kullandın tarlusalı?
tarlusal kullanmadım gerek kalmadı ona trisequens kullanmıştım sonra doktor tarlusalı vermişti bu ayın 10undan itibaren başlıycaktım ama meleğim geldi ilaca başlamak nasip olmadı
hatırlıorum sen bnm dua ettiğm arkadaşlar birer birer hamile kaldı demiştin sanada dua edicem demiştin. saolasın kuzummm iyiki varsınnn ogünlerimde hep yanımdaydınYanaklarımı mıncırdın hissettim
evet ilaçsız olnyodu günlük ilaç 28günlük olanlardan25 gün kullandım hep .. sonra işte 11eylülde hormon testine gitmiştim iyi çıkmıştı hormonlarım..trisequens bu ne ıcın canım hap mı bu?benım sana demek ıstedıgım adetın benım gıbı ılacsız olmuyo muydu??*doktor 2 ay ust uste tarlusal mı kullan dedı???????
evet ilaçsız olnyodu günlük ilaç 28günlük olanlardan25 gün kullandım hep .. sonra işte 11eylülde hormon testine gitmiştim iyi çıkmıştı hormonlarım..
*tarlusal verdi sonra iki ay kullanacaksın ayda iki kutu bitecek dedi .10ununda başlıycaksın dedi öle işte
tarlusal ayrı bi ilaç bir ayda iki kutu kullanıpsun bi günde iki adet alıosun savah akşam toplamda 12 gün kullanıosun . sonraki ay yine 10nunda içiceksin 10una kadr yani baya uzun bi süre anlıycan ...anladım cnm.yanı sana tarlusalı al ıc adetın gelsın 28gun olunca glmezse adetın gene al iç mi dedı?