• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dimi dimi :KK49:bak ifadeleride kullanıyorum.. ya daha öncede üyeydim bu kk ya da çok kullanamıyodum inş. şimdi tamamen çözecem özellikle bdv ye hastayım:KK73:
Oo maşallah kaptin sen bu işi :D bdv genelde hasta eder ama dikkat et,insani zorla paranoyak yapan bir bölüm :D

inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım..bu topiği sevdm ben hep stres hep stres değil insan öyle olunca kafayı bozuyo siz baya neşelisiniz maşallah:nazar:
ama bu akşam herkes çalışmada galiba kimse yok:KK53:

inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım..bu topiği sevdm ben hep stres hep stres değil insan öyle olunca kafayı bozuyo siz baya neşelisiniz maşallah:nazar:
ama bu akşam herkes çalışmada galiba kimse yok:KK53:
Aminn inşallah darısı başına,Rabbim dah fazla aratmasin.

He evet bu gece halvet gecesii hahahah :D :D

Kaç yıllık evlisin,sorun ne?

Aminn inşallah darısı başına,Rabbim dah fazla aratmasin.

He evet bu gece halvet gecesii hahahah :KK70: :KK70:

Kaç yıllık evlisin,sorun ne?
2 yıllık evliyiz ilk yıl dişti ilaçtı korunduk doğal yolla halbuki ne korunuyon zaten 4 ayda bir görüyon adamı:KK70:sonrada denedik ama hep zaman uyuşmadı gemilerdemi yapmadık neler yaptım roman olur anlatsam:KK70:
şimdide eşim artık yanımda ama 4 aydır deniyoz olmuyo gene hep tam zamanında bişey çıkıyo...eşimde de bende de sorun çıkmadı sanırım psikolojik

2 yıllık evliyiz ilk yıl dişti ilaçtı korunduk doğal yolla halbuki ne korunuyon zaten 4 ayda bir görüyon adamı:KK70:sonrada denedik ama hep zaman uyuşmadı gemilerdemi yapmadık neler yaptım roman olur anlatsam:KK70:
şimdide eşim artık yanımda ama 4 aydır deniyoz olmuyo gene hep tam zamanında bişey çıkıyo...eşimde de bende de sorun çıkmadı sanırım psikolojik
Huhh huuu gemiler iyimis:KK8::KK70: herşeyin bir zamani var aslında ya. Bahane bunlar. Bizimde 3.5 yıl oldu,hiç korunmadim. Gitmedigim doktor,uygulamadigim kür kalmadi olmadi yani. Rahim filmi çekildim sol tüp tıkalı çıktı,kendimi yerlere atarken ben hamile kalamiyom diye,hamile oldugumu ogrendm:KK70:

ayyy maşallah ,hep böyle şeyler okudum herkes ümidi kestiğinde oluyo demekki gerçekten takmamak lazım ama takılıyo işte .etraf kafamı bulandırıyo en yakınlarım bile hala yokmu olmadı mı..ay sizene kardeşiiiiiiim...bi tarif etmedikleri kaldı varya şöyle yapın böyle yapın ....neler neler ...

ayyy maşallah ,hep böyle şeyler okudum herkes ümidi kestiğinde oluyo demekki gerçekten takmamak lazım ama takılıyo işte .etraf kafamı bulandırıyo en yakınlarım bile hala yokmu olmadı mı..ay sizene kardeşiiiiiiim...bi tarif etmedikleri kaldı varya şöyle yapın böyle yapın ....neler neler ...
Ahhh kardess bende neler çektim o el alemin dilinden. Nerdeyse sokaktakiler çevirip niye yapmiyosunuz diyecekti :D bizim.derdimiz niye milleti geriyo anlamiyorum:63:

Ahhh kardess bende neler çektim o el alemin dilinden. Nerdeyse sokaktakiler çevirip niye yapmiyosunuz diyecekti :KK70: bizim.derdimiz niye milleti geriyo anlamiyorum:63:
ben artık ağzının payını veriyorum kaşınıyosa ,iyi niyetli de olsa insan biraz karşı tarafı düşünmeli

Back