- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.341
ben okuyorum da çok katılamıyorum hala alışamadım nasıl yazılır nasıl cevaplanır ,beğenilir:)Sende katıl aramiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okuyorum da çok katılamıyorum hala alışamadım nasıl yazılır nasıl cevaplanır ,beğenilir:)Sende katıl aramiza
Cevap verdiğine göre öğrenmişsin örtmen hanimmmben okuyorum da çok katılamıyorum hala alışamadım nasıl yazılır nasıl cevaplanır ,beğenilir:)
dimi dimi bak ifadeleride kullanıyorum.. ya daha öncede üyeydim bu kk ya da çok kullanamıyodum inş. şimdi tamamen çözecem özellikle bdv ye hastayımCevap verdiğine göre öğrenmişsin örtmen hanimmm
Oo maşallah kaptin sen bu işi bdv genelde hasta eder ama dikkat et,insani zorla paranoyak yapan bir bölümdimi dimi bak ifadeleride kullanıyorum.. ya daha öncede üyeydim bu kk ya da çok kullanamıyodum inş. şimdi tamamen çözecem özellikle bdv ye hastayım
sorma eşim diyo napıyosun sen orda hiiçç diyorum yazılı hazırlıyorumOo maşallah kaptin sen bu işi bdv genelde hasta eder ama dikkat et,insani zorla paranoyak yapan bir bölüm
Hahahah yazılı hazirliyosun demekkk şimdiden başladın kocayı asmayasorma eşim diyo napıyosun sen orda hiiçç diyorum yazılı hazırlıyorum
6 ay önce de bi düşüğüm oldu. Bu ilk olacak inşallahsenin ilk çocuk mu ?
napim bakim diyorum kızlar ne kaynatıyo hep yımırta hep yımırta olmuyo biraz dağıtmak lazım dimi amaHahahah yazılı hazirliyosun demekkk şimdiden başladın kocayı asmaya
Tabi canim en önemlisi moral zatennapim bakim diyorum kızlar ne kaynatıyo hep yımırta hep yımırta olmuyo biraz dağıtmak lazım dimi ama
Aminn inşallah darısı başına,Rabbim dah fazla aratmasin.inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım..bu topiği sevdm ben hep stres hep stres değil insan öyle olunca kafayı bozuyo siz baya neşelisiniz maşallah
ama bu akşam herkes çalışmada galiba kimse yok
2 yıllık evliyiz ilk yıl dişti ilaçtı korunduk doğal yolla halbuki ne korunuyon zaten 4 ayda bir görüyon adamısonrada denedik ama hep zaman uyuşmadı gemilerdemi yapmadık neler yaptım roman olur anlatsamAminn inşallah darısı başına,Rabbim dah fazla aratmasin.
He evet bu gece halvet gecesii hahahah
Kaç yıllık evlisin,sorun ne?
Huhh huuu gemiler iyimis herşeyin bir zamani var aslında ya. Bahane bunlar. Bizimde 3.5 yıl oldu,hiç korunmadim. Gitmedigim doktor,uygulamadigim kür kalmadi olmadi yani. Rahim filmi çekildim sol tüp tıkalı çıktı,kendimi yerlere atarken ben hamile kalamiyom diye,hamile oldugumu ogrendm2 yıllık evliyiz ilk yıl dişti ilaçtı korunduk doğal yolla halbuki ne korunuyon zaten 4 ayda bir görüyon adamısonrada denedik ama hep zaman uyuşmadı gemilerdemi yapmadık neler yaptım roman olur anlatsam
şimdide eşim artık yanımda ama 4 aydır deniyoz olmuyo gene hep tam zamanında bişey çıkıyo...eşimde de bende de sorun çıkmadı sanırım psikolojik
Ahhh kardess bende neler çektim o el alemin dilinden. Nerdeyse sokaktakiler çevirip niye yapmiyosunuz diyecekti bizim.derdimiz niye milleti geriyo anlamiyorumayyy maşallah ,hep böyle şeyler okudum herkes ümidi kestiğinde oluyo demekki gerçekten takmamak lazım ama takılıyo işte .etraf kafamı bulandırıyo en yakınlarım bile hala yokmu olmadı mı..ay sizene kardeşiiiiiiim...bi tarif etmedikleri kaldı varya şöyle yapın böyle yapın ....neler neler ...
ben artık ağzının payını veriyorum kaşınıyosa ,iyi niyetli de olsa insan biraz karşı tarafı düşünmeliAhhh kardess bende neler çektim o el alemin dilinden. Nerdeyse sokaktakiler çevirip niye yapmiyosunuz diyecekti bizim.derdimiz niye milleti geriyo anlamiyorum