• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Oooooo 4.ay bitti 5'e girdik bizim yavru hala göstermiyor :KK70: anasına çekmiş benim yavrum :KK70:
Tuğbam detayliya girmedinmi:eek:

Ben detaylida 12 +5 gunlukken orenmis tim..:eek:

100de 100 dedi yanılma payi yok dedi :eek:

Pipi resmini çekip vermisti:KK48:

Cikolota fayda etmedi bizde halen oğlan nefret eder cikolotadan:KK53:

Tuğbam detayliya girmedinmi:eek:

Ben detaylida 12 +5 gunlukken orenmis tim..:eek:

100de 100 dedi yanılma payi yok dedi :eek:

Pipi resmini çekip vermisti:KK48:

Cikolota fayda etmedi bizde halen oğlan nefret eder cikolotadan:KK53:
Yok canım benim ya girmedim ben detaylı ultrasona yani doktor söylemedi, şimdi söyler mi bilmiyorum ki kuzucum :)

Benim bebiş çikolatayı çok seviyor, hamile kaldığımdan beri çikolata hastası oldum, normalde sevmezdim ama şimdi deli gibi yiyorum :D

Ay ben bu cinsiyeti ne zaman tam olarak öğrenicem bilmiyorum :D

Kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim muayene oldum yumurtalarım çok sağlıklıymış yarın kan testlerim yapılıcak ama hemen olsun istersen klomen yazıyorum dedi doktor hormon testlerinede bakıcak sonrada yumurta takibi yapabilir ya çok şükür harika bir doktorum var çok güzel konuştu :KK54:

Kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim muayene oldum yumurtalarım çok sağlıklıymış yarın kan testlerim yapılıcak ama hemen olsun istersen klomen yazıyorum dedi doktor hormon testlerinede bakıcak sonrada yumurta takibi yapabilir ya çok şükür harika bir doktorum var çok güzel konuştu :KK54:
ne güzel kuzum hayırlısı olsun.. inş en yakın zamanda kavuşursun yavruna♥:KK200:

Back