- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.241
yiiiiiyirim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yiiiiiyirim seni
Oooooo been böyle şımarırım :) kızlar yok buralarda :)senin tatlılığından ilham alıyok diyelimmm
hamm dicem yicem bitircem ama sonaa kimi yirim benn ..yiiiii
şımarr tatlı anniş seninde hakkın şımarmakOooooo been böyle şımarırım :) kızlar yok buralarda :)
Oy canım ya sen daha tatlı annesinşımarr tatlı anniş seninde hakkın şımarmak
ölmek üzere olan hasta bie anneyimm :'(Oy canım ya sen daha tatlı annesin
Kız tövbe de ya Rabbim şifa versin kuzumölmek üzere olan hasta bie anneyimm :'(
töbe tabiki. saol kuzummKız tövbe de ya Rabbim şifa versin kuzum
Şeytan görüntü müüüüüo şeytan görüntünün arkasında melek gibi bi kalp var ben biliyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şeytan ikonu yaptın yaaa onu diyorum şekerim yaaaaaaaaaaŞeytan görüntü müüüüü
Bak hönkar mapusa girdi gözlüğünü kırarım seninnnşeytan ikonu yaptın yaaa onu diyorum şekerim yaaaaaaaaaa
hiçççç bana burda asabiyet pozları yapmaa sen de beni seviyosun biliyoruuummBak hönkar mapusa girdi gözlüğünü kırarım seninnn
Ya bunu bana annem de söyledi ama işte ben doktora gittikten sonra hatırlayınca pek işe yaramadı tubişimm :) ama inşallah bu sefer unutmayıp yemeye çalışıcamTubikim doktora giderken çikolata yee
bnm arkadaş çikolata yiyipte gitti kızı mutluluktan açıvermiş kollarını bacaklarını cinsiyetini öğrenmişlerdi sende öle yap
HALLEYS
ye kuzum 3ay 10 günlükken öğrendiler kız olduğunu ..ah biz yokmuyuz bişi yapcaktık deyip iş işten geçince hatırlıozYa bunu bana annem de söyledi ama işte ben doktora gittikten sonra hatırlayınca pek işe yaramadı tubişimm :) ama inşallah bu sefer unutmayıp yemeye çalışıcam
Evet cikolata cok.etkiliYa bunu bana annem de söyledi ama işte ben doktora gittikten sonra hatırlayınca pek işe yaramadı tubişimm :) ama inşallah bu sefer unutmayıp yemeye çalışıcam
çikolata her bişeye etkili yaaa off yenmez miiiiEvet cikolata cok.etkili :52;
Eti karam favorimçikolata her bişeye etkili yaaa off yenmez miiii