- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.921
Bebe egliyom napimNöreyim kız öyle tel elimde topiklerde geziniyorumsen nörüyon güzellik
Oh kolay gelsin güzel anne :) eeee diyince uyumuyor mu :))Bebe egliyom napimdisarda tepismesi icerde telismesinden da zormus
Mastir bilene yapti uzman yaninda,az kalir xaoiklik zekzilik fantesilik onun alaniOh oh kim cimcime miiii zekzilik fantasilik konusunda uzmanyürü be cimcimem kim tutar seni uzman cimcimee
Butun albeyi say bana misin demiyoOh kolay gelsin güzel anne :) eeee diyince uyumuyor mu :))
Oy yerim kız ben onu ya, ne tatlıdır şimdi oButun albeyi say bana misin demiyo
Vay vay bizim cimcime nasıl bir cevher miş farkedememişimMastir bilene yapti uzman yaninda,az kalir xaoiklik zekzilik fantesilik onun alani
Ovü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycek
He ayinen.Oy yerim kız ben onu ya, ne tatlıdır şimdi oalbe yoksa efece alfabe demek mi oluyor
Tikkat et gisliden agina dusururVay vay bizim cimcime nasıl bir cevher miş farkedememişim
Ooo cimcime anim.gormeyin bakalim bisiIns hayirli haberlerle cnm
Büyüdüğünü sen anliyormusunIns guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonla
Oh oh kim cimcime miiii zekzilik fantasilik konusunda uzmanyürü be cimcimem kim tutar seni uzman cimcimee
Takip yapildi canim.kac mm.olduklari gelisince catlatma ignesi oldum tabi ilaclarin yan etkileri oldu kasik agrisi akinti falan siskinlik... Ignelerlede hamile kalamadim sonradan oldu hsg sonradi klomenleBüyüdüğünü sen anliyormusun
Ooo cimcime anim.gormeyin bakalim bisi
Benim ilacım bugün Son kasiklarim arada ağrıyor ama acayip halsizlik var yataktan kalkamiyorum..Takip yapildi canim.kac mm.olduklari gelisince catlatma ignesi oldum tabi ilaclarin yan etkileri oldu kasik agrisi akinti falan siskinlik... Ignelerlede hamile kalamadim sonradan oldu hsg sonradi klomenle
Bide kahverengi lekelenmem basladiBenim ilacım bugün Son kasiklarim arada ağrıyor ama acayip halsizlik var yataktan kalkamiyorum..
Reglinin.kacinci gunu bugunBide kahverengi lekelenmem basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?