- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.881
Gunaydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hg tedavi goruyo musun sadece regl plmadiginda ilac mi kullanionkizlarrrrrrr benide alin aranizaaa...pkoluyum.minik bi suru kistim war we adet olamiom ilacsiz.3aydir olmuom.delircem.gene gorundu bana tarlusal yollarii :-(
Cimcimenin bahsettigi kisi benim zorlu bi tedavi sureci gecirdim en son hgs cektirdim iki ay sonra hamile kaldim ki ben hsg nin etkisi plduguna inaniyorum cunku oncedinde agir ilaclar igneler kullandim olmamisti.. Rabbim kimseyi bi yolda koymasin ins sizinde olur ennnn kisa zamandaoylemi dersin canim?hsg harbi ise yariyor mu?ama bende cok war ufak kistler.birde ilacsiz regl olamiyorum yaaa
Hg meral ins rabbim gonlune gore verir yumurta gelistirici igne denediniz miÇok teşekkür ederim o senin gönlünün güzelliği. .
Hoşgeldin lolita.Rabbim YARDİMCİN OLSUN.İNŞ TÜM SORUNLAR COZULURR VE Hamile kalirsinkizlarrrrrrr benide alin aranizaaa...pkoluyum.minik bi suru kistim war we adet olamiom ilacsiz.3aydir olmuom.delircem.gene gorundu bana tarlusal yollarii :-(
İcranimm bu konularda sen bilgilisin bi zahmet Paylaş hep bildiklerini kislarlaCimcimenin bahsettigi kisi benim zorlu bi tedavi sureci gecirdim en son hgs cektirdim iki ay sonra hamile kaldim ki ben hsg nin etkisi plduguna inaniyorum cunku oncedinde agir ilaclar igneler kullandim olmamisti.. Rabbim kimseyi bi yolda koymasin ins sizinde olur ennnn kisa zamanda
GunaydinnnnGunaydinnn
Aminn inssHoşgeldin lolita.Rabbim YARDİMCİN OLSUN.İNŞ TÜM SORUNLAR COZULURR VE Hamile kalirsin
Yaziom hep yasakim insan biyle seyler duymak istio umut etmek icinİcranimm bu konularda sen bilgilisin bi zahmet Paylaş hep bildiklerini kislarla
Gunaydinnnn
Yigitt demistirki sana profillerde biras isim vardaaaYENİ ARK.cilvelesiyos
Doru.ben hiç anlamiyom o durumlardan bişiyde yazamiyom icranim..Yaziom hep yasakim insan biyle seyler duymak istio umut etmek icin
Yigitt demistirki sana profillerde biras isim vardaaaYENİ ARK.cilvelesiyos
Doru sende kan pihtilasmasi uzmanisinDoru.ben hiç anlamiyom o durumlardan bişiyde yazamiyom icranim..
Hepimizin anladığı kategori farkli
Bana gir tanis icran imm çok tatlilarr..Abowww bi bakim.kimlermis
inşşallah aminn saol kuzummm-TubiSh- kislar bi bebis daha geliomus masallahh rabbim.isteyen herkese versin tebrikler beybisi
Evet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorumHg meral ins rabbim gonlune gore verir yumurta gelistirici igne denediniz mi
Geldim geldim ben geldim-TubiSh- kislar bi bebis daha geliomus masallahh rabbim.isteyen herkese versin tebrikler beybisi