- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.901
Selam.kizlar nasilsinizzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş cnm saol sende inş...
Yok bat a idi ama bugün sabah hastalandım öyle bu ayda gitti yarın doktora gidicez bakalımYumurtalamaya mi 3 gun kaldi ..neyle.olcuyorsnuz ?
Dorusende kan pihtilasmasi uzmanisin
![]()
Cok sukurr gosunaydin beybisim rabbim tamamına erdirsin inşinş cnm saol sende inş...![]()
HahaaaaBenm.uzmanlik.alanimda yardimci olunacak kisceler getirmek size![]()
Rabbim tamamina erdirsin TuğbaGeldim geldim ben geldim![]()
Amin canım benim amin çok çok sağol Allah razı olsunRabbim tamamina erdirsin Tuğba![]()
Yok bat a idi ama bugün sabah hastalandım öyle bu ayda gitti yarın doktora gidicez bakalım
Ovü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycekYumurtlama gunlerini kendinmi hesapliyorsun yoksa ovu testi falan mi kullaniyorsun .
Ins guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonlaEvet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorum
Ins guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonlaEvet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorum
Tanisios kaynasiozBana gir tanis icran imm çok tatlilarr..![]()
Habibte habibimmmSelam.kizlar nasilsinizzzz![]()
Bide zekzilik fantasilikBenm.uzmanlik.alanimda yardimci olunacak kisceler getirmek size![]()
Nöreyim kız öyle tel elimde topiklerde geziniyorumHg tubisssnoruyon bakem
Hahaa ani fikirfeyiz 27:HahaaaaBide zapiklik
![]()
Oh oh kim cimcime miiii zekzilik fantasilik konusunda uzmanBide zekzilik fantasilik![]()
Ins rabbim cok bekletmez kiscemOvü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycek