- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.901
Selam.kizlar nasilsinizzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş cnm saol sende inş...-TubiSh- hayirlisiylaaa kucaginaa alirsin canimmmm
Yok bat a idi ama bugün sabah hastalandım öyle bu ayda gitti yarın doktora gidicez bakalımYumurtalamaya mi 3 gun kaldi ..neyle.olcuyorsnuz ?
Doru sende kan pihtilasmasi uzmanisin
Cok sukurr gosunaydin beybisim rabbim tamamına erdirsin inşinş cnm saol sende inş...
HahaaaaBide zapiklikBenm.uzmanlik.alanimda yardimci olunacak kisceler getirmek size
Rabbim tamamina erdirsin TuğbaGeldim geldim ben geldim
Amin canım benim amin çok çok sağol Allah razı olsun sende bebiş var mı güzellikRabbim tamamina erdirsin Tuğba
Yok bat a idi ama bugün sabah hastalandım öyle bu ayda gitti yarın doktora gidicez bakalım
HahaaaaBide zapiklik
Ovü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycekYumurtlama gunlerini kendinmi hesapliyorsun yoksa ovu testi falan mi kullaniyorsun .
Ins guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonlaEvet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorum
Ins guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonlaEvet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorum
Tanisios kaynasiozBana gir tanis icran imm çok tatlilarr..
Hg tubisss noruyon bakemGeldim geldim ben geldim
Habibte habibimmmSelam.kizlar nasilsinizzzz
Bide zekzilik fantasilikBenm.uzmanlik.alanimda yardimci olunacak kisceler getirmek size
Nöreyim kız öyle tel elimde topiklerde geziniyorum sen nörüyon güzellikHg tubisss noruyon bakem
Hahaa ani fikirfeyiz 27:HahaaaaBide zapiklik
Oh oh kim cimcime miiii zekzilik fantasilik konusunda uzman yürü be cimcimem kim tutar seni uzman cimcimeeBide zekzilik fantasilik
Ins rabbim cok bekletmez kiscemOvü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycek