- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.901
inş cnm saol sende inş...
Yok bat a idi ama bugün sabah hastalandım öyle bu ayda gitti yarın doktora gidicez bakalımYumurtalamaya mi 3 gun kaldi ..neyle.olcuyorsnuz ?
Dorusende kan pihtilasmasi uzmanisin
Cok sukurr gosunaydin beybisim rabbim tamamına erdirsin inşinş cnm saol sende inş...
HahaaaaBenm.uzmanlik.alanimda yardimci olunacak kisceler getirmek size
Rabbim tamamina erdirsin TuğbaGeldim geldim ben geldim
Amin canım benim amin çok çok sağol Allah razı olsunRabbim tamamina erdirsin Tuğba
Yok bat a idi ama bugün sabah hastalandım öyle bu ayda gitti yarın doktora gidicez bakalım
Ovü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycekYumurtlama gunlerini kendinmi hesapliyorsun yoksa ovu testi falan mi kullaniyorsun .
Ins guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonlaEvet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorum
Ins guzel.gelisir yimirtalarin benimde igneyle buyumustu gonal f menegonlaEvet puregon 600 kullandım iki defa etki etmedi suan femara kullaniyorum
Tanisios kaynasiozBana gir tanis icran imm çok tatlilarr..
Habibte habibimmmSelam.kizlar nasilsinizzzz
Bide zekzilik fantasilikBenm.uzmanlik.alanimda yardimci olunacak kisceler getirmek size
Nöreyim kız öyle tel elimde topiklerde geziniyorumHg tubisssnoruyon bakem
Hahaa ani fikirfeyiz 27:HahaaaaBide zapiklik
Oh oh kim cimcime miiii zekzilik fantasilik konusunda uzmanBide zekzilik fantasilik
Ins rabbim cok bekletmez kiscemOvü testi kullandım 2 ay artık yum dönemlerimi kendim anlayabiliyorum ama nedense olmadı yarın randevü aldık gidicem bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?