• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kimyasal gebelikli döllenmede hata olduğu için hiç yerleşemedi sonra tekrar kontrollerde bi problem gözükmedi 2 aydırda tekrar istiyoruz nasip artık dua edelim birbirimize
Aynen dua edelim bende 3 senedir uğraşıyorum hiç olmadı suan femara kullanıyorum yumurtalarım in büyümesi için. .

Kimyasal gebelikli döllenmede hata olduğu için hiç yerleşemedi sonra tekrar kontrollerde bi problem gözükmedi 2 aydırda tekrar istiyoruz nasip artık dua edelim birbirimize

Hmm anladim cnm , ins rabbm tez vakitte tekrar gonderir meleğini sana . Yumurtlama gunlerinde bol bol calisma

Aynen dua edelim bende 3 senedir uğraşıyorum hiç olmadı suan femara kullanıyorum yumurtalarım in büyümesi için. .

Burda bir arkadasimiz varsi hatta iki tane biri 18 ay dir uğraşıyordu, digeri 3 yildir ikiside hsg cekiminden sonra hamile kaldilar :KK68: hsg gercekten pkolularda ise yariyor

I
Peki doktor ne diyo tedavin sonuç veriyor mu canm inşallah kısa zamanda güzel sonuca kavuşursun
İnş canim şekerim yüksek olduğu için diyabete yolladı Tiroid lerim yuksekti 2 ay tedavi gördüm 10 gün adet olmak için ilaç kullandım 2.gunu doktor femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullan dedi perşembe günü kontrole gitcem pko olduğu için yumurtalarım çok dirençli buyumuyolar.bu ilaç çok etkili dedi doktor inş büyürler.

I

İnş canim şekerim yüksek olduğu için diyabete yolladı Tiroid lerim yuksekti 2 ay tedavi gördüm 10 gün adet olmak için ilaç kullandım 2.gunu doktor femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullan dedi perşembe günü kontrole gitcem pko olduğu için yumurtalarım çok dirençli buyumuyolar.bu ilaç çok etkili dedi doktor inş büyürler.
Hadi inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın

Back