- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.841
Bende öyle bir durum yokta 6 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar bekliyoruz bakalım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Dusugun sebebi arastrildimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle bir durum yokta 6 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar bekliyoruz bakalım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizler ne zamn dir bekliyorsunuz bebis..Anladim cnm , valla topik sayfa sayisina baksrsan her konuda bilgisi olam arkadaslarmiz mevcut takildnz biseyde seve seve yardimci oluruz
Kimyasal gebelikli döllenmede hata olduğu için hiç yerleşemedi sonra tekrar kontrollerde bi problem gözükmedi 2 aydırda tekrar istiyoruz nasip artık dua edelim birbirimizeDusugun sebebi arastrildimi
Sizler ne zamn dir bekliyorsunuz bebis..
Aynen dua edelim bende 3 senedir uğraşıyorum hiç olmadı suan femara kullanıyorum yumurtalarım in büyümesi için. .Kimyasal gebelikli döllenmede hata olduğu için hiç yerleşemedi sonra tekrar kontrollerde bi problem gözükmedi 2 aydırda tekrar istiyoruz nasip artık dua edelim birbirimize
Ben cok beklemedim 4 ay sonra yavrumu bana gnderdi rabbim. Ama bu topiktej ayrilamiyorum. Cok samimi dostluklar oldu , icimzden neredeyse hepsi yavrularina kavustu bir kac arkadasimz hariicinde ,[/QUOTE rahatsızlığın neydi peki..
Kimyasal gebelikli döllenmede hata olduğu için hiç yerleşemedi sonra tekrar kontrollerde bi problem gözükmedi 2 aydırda tekrar istiyoruz nasip artık dua edelim birbirimize
Rahatsızlığın neydi peki
Ya çok sevindim rabbim size bağışlasın evladınızıBen cok beklemedim 4 ay sonra yavrumu bana gnderdi rabbim. Ama bu topiktej ayrilamiyorum. Cok samimi dostluklar oldu , icimzden neredeyse hepsi yavrularina kavustu bir kac arkadasimz hariicinde ,
Tabi tabi ihmal yok çok dikkat ediyorum herşeye ve 3 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım canmHmm anladim cnm , ins rabbm tez vakitte tekrar gonderir meleğini sana . Yumurtlama gunlerinde bol bol calisma
Ya çok sevindim rabbim size bağışlasın evladınızı
Aynen dua edelim bende 3 senedir uğraşıyorum hiç olmadı suan femara kullanıyorum yumurtalarım in büyümesi için. .
Bende çektirdim ama olmadı malesef.Burda bir arkadasimiz varsi hatta iki tane biri 18 ay dir uğraşıyordu, digeri 3 yildir ikiside hsg cekiminden sonra hamile kaldilar hsg gercekten pkolularda ise yariyor
Peki doktor ne diyo tedavin sonuç veriyor mu canm inşallah kısa zamanda güzel sonuca kavuşursunAynen dua edelim bende 3 senedir uğraşıyorum hiç olmadı suan femara kullanıyorum yumurtalarım in büyümesi için. .
Amin amin amin :)Cok tsk ederim. İns rabbim sizinkilerise cok bekletmeden kavusturur
İnş canim şekerim yüksek olduğu için diyabete yolladı Tiroid lerim yuksekti 2 ay tedavi gördüm 10 gün adet olmak için ilaç kullandım 2.gunu doktor femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullan dedi perşembe günü kontrole gitcem pko olduğu için yumurtalarım çok dirençli buyumuyolar.bu ilaç çok etkili dedi doktor inş büyürler.Peki doktor ne diyo tedavin sonuç veriyor mu canm inşallah kısa zamanda güzel sonuca kavuşursun
Hadi inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsınI
İnş canim şekerim yüksek olduğu için diyabete yolladı Tiroid lerim yuksekti 2 ay tedavi gördüm 10 gün adet olmak için ilaç kullandım 2.gunu doktor femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullan dedi perşembe günü kontrole gitcem pko olduğu için yumurtalarım çok dirençli buyumuyolar.bu ilaç çok etkili dedi doktor inş büyürler.
Bende çektirdim ama olmadı malesef.
İnş bu sefer umutluyum..Hadi inşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın